fiko 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2013 Na tym filmiku zrobionym oficjalnie przez aquarel jednego dnia wrzucili skałę piasek i życie??? Gupota ???!! Zapomniałem wklejić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2013 Nie odróżniasz filmu reklamowego od instrukcji obsługi... W reklamie karmy psy sr... , przepraszam - "przedstawiają twarde dowody" 10 sekund po zeżarciu karmy, w reklamie środków na odchudzanie "modelki" chudną 4 sekundy po popiciu chemii wodą, w reklamie papieru "do drukarki" mrówki oddają skok wiary rodem z Asassyna a żubr jest tuż za rogiem... - to czego tu się dziwić że w REKLAMIE Aquaela pokazano jak może wyglądać "pi razy drzwi" zakładanie takiego kosteczka. Co mieli Czubówne do czytania wynająć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2013 (edytowane) hehehehehehehe właśnie reklamy mam wrażenie oglądając reklamy że są kierowane do najniższej klasy ludzi i tzw patologi to tak ap ropo reklam najbardziej mi sie podoba ten idiota co klaszcze i wpada między posiłkami skąd oni tych ludzi biora do reklam masakra hehehee Edytowane 18 Lipiec 2013 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ssj44 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2013 Miałem taką kostkę 30X30 i o dziwo wszystko hulało i nic nie padało. Za to teraz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach