loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2013 Kurde nie widziałem tego posta.. Jak najbardziej - to żaden problem, najlepiej gdybym fizycznie miał choć jeden odbłyśnik zanim rysunek zrobie. 8x54+200 to bedzie moim zdaniem straszne przegięcie światła ale jak kto chce to proszę bardzo Fotki z tabletem ostatnio nie dałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tuptus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 No ładne cacko panie kolego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 Zatem dziś wieczorem będziecie mieli pierwszy update. Na razie wyłączony tryb zaawansowany i kilka opcji - chcę przetestować tylko co sądzicie o nowej jakości sterowania zanim odpalę reszte. Co będzie dostępne: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 Jak dla mnie bomba ! A czy update to znaczy, że już będzie do pobrania wersja N5x? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 dokładnie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 E, no to super! Ja tam nie potrzebuję jakichś zaawansowanych ustawień . Ja ustawiam raz i się nie bawię. No, ale wiadomo. To jak z prezerwatywą. Lepiej mieć i nie użyć niż nie mieć i się zastanawiać.... Dobrze, że jest opcja wyboru koloru oświetlenia nocnego . Mi osobiście średnio pasują UV . Ale to moje subiektywne odczucie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 Wrzuciłem instalkę na google drive, bo serwer aqualed.pl może być niedostępny przez najbliższe 2 dni, (cholera zapomniałem z tego wszystkiego domene opłacić ) jak mi podniosą usługi to wtedy przekopiuję. https://drive.google.com/file/d/0Bx3_z1PtVngbbmZJdUQyWjBVZ1k/edit?usp=sharing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 loccutus zdarza się wszystkim czegoś zapomnieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 (edytowane) Leszku! A czy ta instalka działa pod Win XP? Pytam, bo mam problem z zainstalowaniem na lapku. Wyświetla komunikat, że nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32 . Edytowane 2 Grudzień 2013 przez parman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 Net framework 4.5 i powinno działać, ale nie mam jak sprawdzić, nie mam innych systemów poza WIN7 w domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 A Win7 posiadasz 32- czy 64-bit? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 32 bitowy Jedyna w zasadzie opcja to że nie dołączyło do instalki jakichś bibliotek, ale to by wywaliło komunikat o braku.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 (edytowane) Ja mam 64-bit, ale poprzednie wersje instalowały się bez problemu. Co do błędu: wywala komunikat "wymagana aktualizacja systemu" i dalej "Nie można zainstalować ani uruchomić aplikacji. Wymaga ona, aby zestaw DevExpress.XtraNavBar.v13.1 (wersja 13.1.5.0) został najpierw zainstalowany w globalnej pamięci podręczne zestawów (GAC)". O co kaman? Edytowane 2 Grudzień 2013 przez parman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 Czyli nie dołożyło tej biblioteki do instalki. Jak mnie wkurza ostatnio VisualStudio... nagrzebali okrutnie, podokładali cudów na kiju a najprostsze rzeczy szwankują. Niby zaznaczone wszystkie biblioteki żeby dopieło do instalki a nie robi tego. Sprubuję ręcznie podopinać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 A dziwne jest to, że w folderze po pobraniu są normalnie widoczne te "niby" brakujące biblioteki. Zaktualizowałem nawet Net framework do 4.5.1 (Windows Update), ale dalej nie chce instalować. Próbowałem uruchomić jako Administrator, ale też ni chu...steczki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 a spróbuj z tego linka https://drive.google.com/file/d/0Bx3_z1PtVngbdTdRd0tucWpzOG8/edit?usp=sharing problem w tym że na moich maszynach wszystkich mam środowisko zainstalowane więc nie jestem w stanie potwierdzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 Dzięki, Leszku ! Poszło z tego drugiego linka . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2013 Dokleiłem ręcznie. Wkurzające to jest bo to powinien kompilator bez łaski robić. Kurde czym nowsze Visual Studio tym gorsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach