Skocz do zawartości
loccutus

Hybryda 4x24W T5 + 64W LED

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde nie widziałem tego posta.. Jak najbardziej - to żaden problem, najlepiej gdybym fizycznie miał choć jeden odbłyśnik zanim rysunek zrobie. 8x54+200 to bedzie moim zdaniem straszne przegięcie światła ale jak kto chce to proszę bardzo :)

Fotki z tabletem ostatnio nie dałem :)

doEd74o.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem dziś wieczorem będziecie mieli pierwszy update. Na razie wyłączony tryb zaawansowany i kilka opcji  - chcę przetestować tylko co sądzicie o nowej jakości sterowania zanim odpalę reszte. Co będzie dostępne:

JN6Y0Sz.jpg

0YFt5a2.jpg

FiTXAxO.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie bomba :D! A czy update to znaczy, że już będzie do pobrania wersja N5x?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E, no to super! Ja tam nie potrzebuję jakichś zaawansowanych ustawień :). Ja ustawiam raz i się nie bawię. No, ale wiadomo. To jak z prezerwatywą. Lepiej mieć i nie użyć niż nie mieć i się zastanawiać...:D.

Dobrze, że jest opcja wyboru koloru oświetlenia nocnego :). Mi osobiście średnio pasują UV ;). Ale to moje subiektywne odczucie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuciłem instalkę na google drive, bo serwer aqualed.pl może być niedostępny przez najbliższe 2 dni, (cholera zapomniałem z tego wszystkiego domene opłacić :( ) jak mi podniosą usługi to wtedy przekopiuję.

https://drive.google.com/file/d/0Bx3_z1PtVngbbmZJdUQyWjBVZ1k/edit?usp=sharing

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leszku! A czy ta instalka działa pod Win XP? Pytam, bo mam problem z zainstalowaniem na lapku. Wyświetla komunikat, że nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32 :(.

Edytowane przez parman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Net framework 4.5 i powinno działać, ale nie mam jak sprawdzić, nie mam innych systemów poza WIN7 w domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 bitowy

Jedyna w zasadzie opcja to że nie dołączyło do instalki jakichś bibliotek, ale to by wywaliło komunikat o braku..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 64-bit, ale poprzednie wersje instalowały się bez problemu.

Co do błędu: wywala komunikat "wymagana aktualizacja systemu" i dalej "Nie można zainstalować ani uruchomić aplikacji. Wymaga ona, aby zestaw DevExpress.XtraNavBar.v13.1 (wersja 13.1.5.0) został najpierw zainstalowany w globalnej pamięci podręczne zestawów (GAC)". O co kaman?

Edytowane przez parman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie dołożyło tej biblioteki do instalki. Jak mnie wkurza ostatnio VisualStudio... nagrzebali okrutnie, podokładali cudów na kiju a najprostsze rzeczy szwankują. Niby zaznaczone wszystkie biblioteki żeby dopieło do instalki a nie robi tego. Sprubuję ręcznie podopinać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dziwne jest to, że w folderze po pobraniu są normalnie widoczne te "niby" brakujące biblioteki. Zaktualizowałem nawet Net framework do 4.5.1 (Windows Update), ale dalej nie chce instalować. Próbowałem uruchomić jako Administrator, ale też ni chu...steczki :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokleiłem ręcznie. Wkurzające to jest bo to powinien kompilator bez łaski robić. Kurde czym nowsze Visual Studio tym gorsze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi