falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 Panowie i Panie. Mam takie pytanko. Mój jeżowiec dostaje białych "igiełek". Czy to normalny proces czy też mam się mieć na baczności. Jeśli mam się bać - to proszę o radę - co robić by zwierzątku pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niejeden z nas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 Moja osiwiala po tygodniu patrzenia na mnie. Bylo to jakies poltora roku temu.. Zyje i ma sie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 nie wszystkim bozia dała urodę ... to fakt....ale, że aż tak się przeraziła?( ). Pytanko, - czy siwizna została, czy żyje, czy wróciło wszytko do normy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niejeden z nas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 Siwizna zostala a mi na mordzie wlosy tez zaczely siwiec...moze sie upodobnia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 To chyba Ty zaczynasz :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niejeden z nas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2013 Przynajmniej nie jestem lysy i nie pale cygar Aproposssss ciekaw jestem.ilu morszczakow w kilka tygodni osiwialo przez akwarium... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2013 dobre pytanie.... teoretycznie akwarystyka ma relaksować, a praktycznie to ciągle stresuje......można faktycznie osiwieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2013 Nom spróbujcie zrezygnować to dopiero będziecię tak lysi jak ja . Wystarczył rok przerwy. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach