Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 Pozmienialy cholery nazwy jakby zle bylo Ktos sie orientuje, czy nowe nazwy to dokladnie te same stare preparaty i czy maja takie same stezenia ? po mojemu wyglada to tak: Fauna Marin Ultra Trace 1 - czyli stary Stront Bar ComplexFauna Marin Ultra Trace 2 - czyli stare Metale ciężkieFauna Marin Ultra Trace 3 - czyli stary Jod Fluor a teraz powypisywali odzywki, srywki, dla zdrowia, dla wybarwienia ..... jak dla czarnego luda ulepszyli qrde.... najbardziej mi chodzi o to, czy stezenia mikroelementow sa takie jak byly w starych preparatach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 Sushi, myślę że tego się nie dowiemy, ale kładę rękę że tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 no wlasnie z nowym dozowaniem mi nie bardzo pasuje. dawki sa dosyc dziwne.... w tej chwili przepis podaje recepte niby ballinga na stezone roztwory ale dozowanie pozostalo w stosunku do starych ..... czyli chyba zostane przy wypracowanej polowie dawki starego dozowania )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach