rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2008 Witam, próbuję przegrzebać się przez forum (masę ciekawych info w szczególności nt. ZEOvitu) ale strasznie drażni mnie format wyświetlanej daty (w stylu US - czyli miesiąc-dzień-rok). Czy to jest jakieś globalne ustawienie forum czy też mogę to zmienić w ramach swojego konta? Przeszukałem już archiwum ale nie znalazłem nic na ten temat a i w panelu użytkownika nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. pozdrawiam, rpp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2008 Indywidualnie dla danego konta nie ma możliwości zmiany formatu wyświetlanej daty, ale już zmieniłem format wyświetlania na całym forum. Wcześniej jakoś nie zwróciłem uwagi na wyświetlanie daty. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2008 wow - to się nazywa błyskawiczna reakcja :-) dzięki - akurat jak się czyta na bieżąco to pewnie średnio to przeszkadza ale jak zaczyna się przekopywać przez stare posty to może mieć to znaczenie (szczególnie jak patrzy się na np. ZEOvit i chciałoby się zorientować jak długo inni już to stosują :-) ) pozdrawiam, rpp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach