Michal40 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2013 Nowe lampki, nowe projekty, nowe ceny, a ja na lampki czekam, czekam i nie mogę się doczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2013 Jeszcze 2 dni cierpliwości - w piątek polecą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2013 a nowa lampa będzie sygnalizowała nam godzinki jej świecenia? Chodzi mi np. o T5 - wiadomo że stateczniki są np. 2X39... i co w przypadku gdy jedną wymienia a druga postanowie później... czy da radę zrobić tak, ze mimo zbiorczego zasilania (np.2X39) będzie liczyła lampa czas wypalenia świetlówki rozdzielnie? @sushi - dopiero teraz zobaczyłem... licytowałeś tą stacje dysków? @loccutus - retro party old comp 2013 już wiem gdzie będzie...szykuj PINYPON'y;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2013 tylko na ręczne "żądanie" - nie mam pojęcia jak sprzętowo wykryć zmianę świetlówki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Kwiecień 2013 dotarło i zrobione Leszku jak tam mój komp ? Sorki za OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach