kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2013 (edytowane) W końcu mnie wzieło na czytanie Edytowane 3 Kwiecień 2013 przez kondzio20005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2013 To poczytaj regulamin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2013 To poczytaj regulamin HAHAHAHAHA chyba ty ,ja chcę na temat akwarystyki morskiej poczytać w książce a nie regulamin:)regulamin mam @#$%^! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2013 Tracę cierpliwość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2013 Tracę cierpliwość A do czego?Przecież nie na ten sam temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carolin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2013 polecam książki które ci wysłałam. nierozumiem po co pytasz o inne, skoro dostałeś tytuły - wystarczy kupic, co wiecej - strony na których mozna poczytać za DARMO - wystarczy włączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2013 Wiem to kupię tą ksiązke z mandarynem na zdjęciu i inną jakąś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach