kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2013 (edytowane) Musi być błazenek i coś dla niego Proszę do tego ile by to kosztowało Edytowane 30 Marzec 2013 przez kondzio20005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 Jakie ryby,koralowce itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 Po co założyłeś 3 tematy z tym samym pytaniem ? Po tym pytaniu widać , że nic nie czytałeś o akwarium morskim - Tragedia. Czytałem tylko nie wiem jakie gatunki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 Chodzi mi czy jest taki zestaw morski do 60l. Nie ważna jest firma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skala 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 1000000 500 100 900 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 (edytowane) Myślę, że 2 x Rhincodon typus + 2 x sohal . Taka obsada powinna być optymalna . Wpisz sobie te gatunki w google jeżeli nie wiesz jak wyglądają . A można wrzucić krewetkę czyszczącą? Tylko że sohal jest bardzo droga:( A masz coś innego z błazenkami? Edytowane 31 Marzec 2013 przez kondzio20005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 1000000 500 100 900 Co to ma być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 odpowiedz na twoje pytanie ale powinno byc chyba 1000 500 100 900 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urban15 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 Ot widzisz 5 sekund roboty http://aqua-reef.pl/topic/6232-s-zestaw-54l-z-panelem-w-wa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 a patrzałeś na Rhincodon typus ? nie jest taki drogi .... Patrzę na google grafika to mi wyskakują duże ryby:/ a patrzałeś na Rhincodon typus ? nie jest taki drogi .... Patrzę na google grafika to mi wyskakują duże ryby:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 To samo co w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 Bo nie dowiedziałem się tego co trzeba:/ A wiek niech cię jeszcze nie obchodzi OK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 Witam Cię na forum. Połączyłem wszystkie Twoje tematy - i ostrzegam jeśli założysz jeszcze jeden tej samej treści to zarobisz ostrzeżenie. Zrozum że zwiększenie ilości tematów nie spowoduje że ludzie ci chętniej odpowiedzą a robisz po prostu na forum bałagan. Twój wiek nie ma znaczenia masz rację, ale proszę niezależnie od Twojego wieku o zachowanie zasad forum. Dziękuję za współpracę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2013 Witam Cię na forum. Połączyłem wszystkie Twoje tematy - i ostrzegam jeśli założysz jeszcze jeden tej samej treści to zarobisz ostrzeżenie. Zrozum że zwiększenie ilości tematów nie spowoduje że ludzie ci chętniej odpowiedzą a robisz po prostu na forum bałagan. Twój wiek nie ma znaczenia masz rację, ale proszę niezależnie od Twojego wieku o zachowanie zasad forum. Dziękuję za współpracę. To proszę odpowiedzieć na wszyskie moje pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carolin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień 2013 Radzę poczytać ci dział dla początkujących, tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi. Jakie ryby to już jest wybór który podejmuje się na koncu. Najpierw dowiedz się jak założyć morskie, jaki sprzęt potrzebny, co to jest zywa skała, jak hodować korale, jak dbać o dobre parametry, a jak juz to będziesz wiedział to sam zrozumiesz co mozesz miec w akwarium a czego nie. Co do zestawu reefmaxa to inspirująca jest relacja zamieszczona na aquaforum http://www.aquaforum.pl/viewtopic.php?t=18862 poczytaj, nie zaszkodzi. Nie jest to tez jedyna taka relacja, przeszukaj fora - duzo osób zakładało reefmaxy i wiele możesz znalezc takich opisów krok po kroku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach