trike3 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Marzec 2013 Witam Pomóżcie proszę Mam lampęzrobioną z elementów zakupionych od Leszka, moduły 40 Watt dwa kolory + sterownik Bluetoth. Problem mam z tym, że jak przeinstalowałem sobie windowsa stracił mi się program do obsługi lampy. Próbowałem już ściągać wersje MB2, MB3, MB4, ale rzadna nie chce działać, a nie mogę znaleźć pierwszej wersji programu, która do tej pory działała. Bardzo proszę o pomoc bo nawet nie mogę zmienić ustawień zegarka Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2013 a komputer widzi wogule lampe ? sparowales komputer z lampa ? bo IMHO masz gdzies problem po stronie swojego BT w komputerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trike3 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2013 Wykrywa lampe, widzi ja nawet w programie wersja Dev 3, wyszukuje ale jak sie połącze z lampą to sie wiesza program. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2013 no to telefon i dzwon do Leszka jest chyba na stronie aqualed-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2013 a firmaware dobry wgrywasz do sterownika, odpowiedni do wersji programu na kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trike3 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2013 Tutaj jest właśnie problem Ja mam jeden z pierwszych softów w lampie i nie aktualizowałem go nigdy, a teraz nie mam porgramu na PC, któryby z nim współpracował Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2013 Przegladnij wszystkie watki Leszka gdzies musi byc link bo pare razy podawal chyba do wszystkich swoich produktow a jak nie to telefon... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2013 To moze boodloaderem nowy firmaware wsadzic do sterownika i tyla ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2013 Marcin włącz telefon tu jest programik "ratunkowy" którym można wrzucić awaryjnie plik bin z paczki MB4 do sterownika. http://www.mcselec.com/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=153&Itemid=54 W Twoim sterowniku, trzeba zewrzeć 2 punkty w złączu programowania które wymuszą reset i ładowanie pliku bin przez bluetooth. Zawsze w takich sytuacjach chłopaki dzwońcie - 722 176 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach