Kosek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2008 Witam Czy mógłby ktoś polecić jakieś godne zaufania niemieckie czy czeskie sklepy internetowe sprzedające koralowce, ryby i inne życie? No i jeszcze pytania, czy wysyłają do polski ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2008 Witam www.shop-meeresaquaristik.de Jak dostana pieniadze to i do Polski wysla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 Próbowałem zrobić u nich zakupy, niestety nie udało się, nie z uwagi na to że nie chcieli wysłać do PL ale mimo prób nie dało rady autoryzować mojej karty płatniczej u nich, za diabła nie udawało się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 Próbowałem zrobić u nich zakupy, niestety nie udało się, nie z uwagi na to że nie chcieli wysłać do PL ale mimo prób nie dało rady autoryzować mojej karty płatniczej u nich, za diabła nie udawało się A próbowałeś przez PayPal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 A powiesz mi jak to zrobić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 Harari paypal.pl zaloz konto podaj karte i juz , podaja ci mail na ktory placisz i przelewasz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 Rybcie czy Wy jesteście leniwe trutnie ;-) czy ja jestem głąb ? Mam nadzieję, że to drugie ale czy zadaliście sobie trud aby odwiedzić ten sklep ? Tzn. jak zapłacić w sklepie który nie oferuje rozliczeń Paypal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 ja tylko odpisalem jak to zrobic paypal'em :-) co do sklepu? tak , nawet jestem w korespondecji z (chyba) wlascicielem zawsze pozostaje ci klasyczny przelew miedzy bankowy, czesto z niego korzystam podczas tranzakcji z naszymi sasiadami :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 Spoko troszkę sobie zażartowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2008 Rybcie czy Wy jesteście leniwe trutnie ;-) czy ja jestem głąb ? Mam nadzieję, że to drugie ale czy zadaliście sobie trud aby odwiedzić ten sklep ? Tzn. jak zapłacić w sklepie który nie oferuje rozliczeń Paypal ? Masz rację. Cholera, to ja coś pokręciłem. Musiałem zasugerować się innym sklepem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach