Skocz do zawartości
lukaszra

Reklamacja pompy Eco runner 3700 w aquamedic Poznan

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

powiem szczerze ze jestem niemilo zaskoczony sposobem i podejsciem Serwisu Firmy Aquamedic Polska

pompa zostala zakupiona jakos na koniec roku 2012 ,,nie jestes w stanie przytoczyc dokladnej daty gdzyz Fv zostala wyslana do serwisu razem z pompa ,,,,

od samego poczatku tj od pierwszego wlaczenia wydawalo mi sie ze jest cos z nia nie tak zawarczala jak wiertarka ale po moim rozebraniu i i ponownym zlozeniu uspokoila sie ,, chodzila bezglosnie

niestety po ledwo miesiacu pracy ciaglej, problem ponowil sie samoczynnie ,, wrocilem sobie z treningu o23 i ,,, nie spalem juz do rana ).gif,,, warkot przypominajacy prace sieczkarni ..

nagralem wiec filmik w celu potwierdzenia tego uszodzenia ,,,

,,,,nastepnego dnia zadzwonilem do sklepu w Warszawie gdzie mily Pan po obejrzeniu przeslanego przeze mnie linku do filmu poprosil o przeslanie pompy bezposrednio do Poznania bo tak bedzie szybciej co do uslugi serwisu ,,,,,,, NO NIE DO KONCA ,,,,,,,

pompa zostala wyslana 26 Stycznia do Pozniania wraz z plyta DVd na ktorej nagrany byl film ten sam co powyzej , opisalem usterki, kontaktem i danymi do przesylki powrotnej

po 8 dniach postanowilem zadzwonil bo po pompie slad zaginal ,, zero odzewu ,, dzwonie wiec zatem i slysze tak przyszla jakas pompe eco runner ta z plytka ,,, no tak ,,, obejrzal Pan ten film chociarz tam jest takze program do niego jesli nie moze Pan go otworzyc ,,, nie no nie bo tam jakis program trzeba zainstalowac a ja nie bede sobie zasmiecal komputera ,,,, to uslyszalem ,,,,,, mowie AHa :/ fajnie to ja moze przesle mailem link do youtube to otworzy Pan ze strony ,,,,??

ok niech Pan przesle ,,,

puscilem maila i dzwonie kolejnego dnia ,,, czy laskawie Pan od spraw handlowych i serwisu odczytal link

slysze NIE ,włoze ja do wody i sprawdze ,, prosze o telefon dnia kolejnego

dzwonie dzis ,,,i ,,,, nie odbiera telefonu do rana ,,,,, naprawde gratuluje podejscia do klienta

zadzwonilem zatem na stacjonarny po 15 razach ,, odpuscilem ,,,

zadzwonilem zatem na telefon Pani od zamowien ,,,, uslyszalem ze Pani moze podac komorke Pana od serwisu bo wyszedl a Ona nic na temat pompy nie wie ,,,,

naprawde sposob do nasladowania ,,, jedno jestem pewien ,,,

TO MOJ OSTATNI ZAKUP W TEJ FIRMIE

http://aquamedic.pl/...page&view=about

poniewaz nie chce przytaczac z nazwiska ta osoba jako jedyna w tej firmie odpowiedzialna jest za sprawy handlowe

Edytowane przez lukaszra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prześlij sprawę do siedziby firmy. Może baranom odbiorą serwisowanie bo to ich stawia w dupiatym świetle a nie serwisanta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było zamówić w niemieckim sklepie wysyłkowym? Pompa byłaby na drugi dzień i jeszcze by Ci czekoladki przysłali w ramach przeprosin :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reklamację to można złożyć nawet w rpa. wtedy też by inaczej zareagowali - uwierz. Ale w Polsce? - co taki dziwny klient się rzuca? toż to tylko krajan....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce mi sie juz nawet gadac ,,,, czekam dalej juz nawet nie dzwonie bo szkoda nerwow

napisze jak bedzie po sprawie

wiem tylko ze jak napisalem do Tunze zze mi burczy pompa silent ,,apropos po Polsku bo byla POlska formatka na ich stronie

to mi odpisali ze serdecznie przepraszaja ale nikt u nich nie pracuje zPOlakow i nie ma kto pisac po POlsku ale i tak sie postarali i pisali przy pomocy slownika ,,, sens dalo sie zrozumiec ,, oczywiscie po tym pisalem juz po UK

i nie bylo zadnego problemu zaraz prosili o zdjecia wirnika i ze beda wymieniac

a tutaj nawet sprawdzic nie moga co jest grane ,,,,

Edytowane przez lukaszra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za prywatę....ale mi też pompa tunze buczy i się zastanawiam co z tym zrobić.

Miałeś tę pompę na gwarancji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sie kolega Blum nie popisal...

pisz do niemca bezposrednio, omijaj pznan z daleka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za prywatę....ale mi też pompa tunze buczy i się zastanawiam co z tym zrobić.

Miałeś tę pompę na gwarancji?

przeszlo jej po kolejnym miesiacu a wczesniej pomagalo wlacz wylacz wlacz wylacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po wymianie jeszcze kilu ostrzejszych zdan ,, dzisiaj przyszla nowa pompa ,, sprawdzilem dziala cichutko ,,,, ja narazie

ale zeby nie bylo tak kolorowo ,,,

Marek ,,

pompa przyszla bez kwitów

czyli brak dokumentow zakupu ,, mojej faktury itp

zaś więc trzeba bylo znowu maile pisac ,,, mam nadzieje ze dojdą

przykre jest to ze w tym kraju o wszysto trzeba walczyc z zebami ,,,,,

a wystarczylo poprostu napisac maila ,,, juz doszla ,,, juz sprawdzilem ,, sprawdze jutro ,,, jutro zadzwonie nie moge dzisia odebrac

czy poprostu przepraszam zapomnialem jej sprawdzic ,,,,,,,,

no ale ,,,, to POlska nie elegancja Francja ,,,,,

czekam na kwity

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za ten temat. Miałem zrobić małe zakupy sprzętowe u nich. Ale dam sobie spokuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skutecznie robią sobie antyreklamę,na pewno czytają ten wątek i żadnej reakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpisali na nano ze w ramach rekompensaty maly rabat na jeden wybrany towar

..zawsze to jakis pozytywny gest z ich strony,,

dzisiaj doszla faktura ,,, wiec mozna powiedziec ze sprawa zamknieta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi