inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2013 Zapomniałem napisać,że świetlówki mam cztery,hehe. A tak poważnie to dwie do wymiany ATI Blue Plus i KZ Purple Fiji a nowe to D-D Lagoon Blue i ATI Blue Plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeniu102 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2013 Odessałem połowę piasku i bez zmian. Paprochy pływają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2013 Dzisiaj wsypałem dwa worki do akwarium. Wcześniej płukałem go dwie godziny pod kranem. Jak zobaczyłem jakie mleko się robi po wlaniu pierwszej porcji wody to byłem w szoku - takie mleko I tak sobie myślę Snake, że jak masz suchą skałę i wsypałeś bez płukania to ten cały gówniany pył mógł Ci powchodzić w pory i ciężko go będzie wyciągnąć teraz... Odessanie piasku już nie wiele pomogło bo na nim samym pyłu pewnie nie było już bo się przefiltrował przez skałę, a resztę wyciągnął odpieniacz. U mnie po wsypaniu wypłukanego i tak się mleko zrobiło, ale już po godzinie było coś widać,a teraz jest znacznie lepiej. Mam nadzieję, że nie będę miał z nim takich przygód. A sam piasek wygląda pięknie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2013 Tak też sądzę , więc czekam :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach