mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2013 Ktoś na NR sprzedaje taką lampę za 450 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati123 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2013 Wiem że się powtarzam ale nie dostałem odpowiedzi:P Właśnie widziałem ale się spóźniłem ...... A więc powiecie coś o tej lampie może ktoś taką ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Jak bys poszperal to bys znalazl. lenistwo. jak wół na aukcji jest napisane ze do akwarium do 100cm. osobiscie pamietam kilka tematow o tych chinczykach. wiec zamiast czekac juz dawno bys znalazl swoja odpowiedz. a akwa mozna oswietlic i sloncem i żarówka ale wszystko zalezy jaki efekt chcesz uzyskac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Cos mi sie wydaje ze te 100cm to jest mocno naciagane,jak wydajnosc pienideł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2013 Nie oświetli. Lampa o takich wymiarach i z tym źródłem światła oświetli max 60 cm długości zbiornika. Reszta utonie w cieniach. (na podstawie własnych doświadczeń) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati123 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2013 Ta lampa jest na takich diodach? http://allegro.pl/dioda-power-led-3w-700-ma-ciepla-zimna-biel-pcb-i2948086611.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach