Maksym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Jak w temacie co wytrąca z wody? jedyne co wiem to że związki azotowe a poza tym? Są tam może jakieś dobre składniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 usunięto posty.... więc szukaj bracie odpowiedzi w ..... nie wiem gdzie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 A co takiego napisałeś aby pomóc koledze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 że na aborcję to nie pomoże - czy to nie prawda????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Faktycznie koledze to bardzo pomogło . Ostatni raz czyszczę ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 jak napisałem że białka ale nie no3 toś kolego to usunął. więc myślę że .....a lepiej w tym kraju nie myśleć...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Tak w tym kraju lepiej narzekać :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Odpieniacz białek - jest to filtr usuwający z wody słonej m.in. tłuszcze, kwasy tłuszczowe, kwasy organiczne, aminy, lipidy, fosforany, fenole, węglowodany, jodki i metale związane z białkami. Wiki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_1970 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 a widzieliscie artykul na seaforum? Tam piszą ze usuwane pierwiastki przez odpieniacz powinny byc uzupełniane wodą wodociagową. I to jest to co wlasnie mam z tylu glowy jak uzywam syntetycznych soli, ilu pierwiastkow sladowych w niej brakuje. Bo ze brakuje to jestem pewny, producenci nie sa w stanie dolozyć tam wszystkich potrzebnych w najmniejszych ale potrzebnych ilosciach pierwiastków szczegolnie żadkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 ma to sens kiedy uzupelnia sie woda morska odsalana ale nie u nas taka woda jest w czesci hiszpanii, francji, wloch, a pd-wsch azjii i jeszcze paru rejonach ktos slyszal, ze dzwoni ale w innym kosciele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 a widzieliscie artykul na seaforum? Tam piszą ze usuwane pierwiastki przez odpieniacz powinny byc uzupełniane wodą wodociagową. I to jest to co wlasnie mam z tylu glowy jak uzywam syntetycznych soli, ilu pierwiastkow sladowych w niej brakuje. Bo ze brakuje to jestem pewny, producenci nie sa w stanie dolozyć tam wszystkich potrzebnych w najmniejszych ale potrzebnych ilosciach pierwiastków szczegolnie żadkich. Musisz nauczyć się filtrować wiadomości,nieraz ludzie wypisują kosmiczne bzdury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 a ja bym się autorytatywnie nie wypowiadał jak to właściwie z ta solą i wodą jest, skoro są ludzie co prowadzą swe zbiorniki w 100% na kranówie i mają wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 tylko jakie wyniki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 uważam że zadawalające Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 uważam że zadawalające Teraz Bigwalker poprosi o zdjęcia tych zbiorników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 a ja sie dolacze, bo oczywiscie zbiornik Kiviego to mit i ostatnio dosyc dobrze zostal gdzies opisany to zbiornik, ktory cale zycie chylil sie ku upadkowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 Piotr A co, nie poprosisz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach