Skocz do zawartości
Maksym

Co odpieniacz wytrąca z wody?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie co wytrąca z wody? jedyne co wiem to że związki azotowe a poza tym? Są tam może jakieś dobre składniki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

usunięto posty.... więc szukaj bracie odpowiedzi w ..... nie wiem gdzie.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak napisałem że białka ale nie no3 toś kolego to usunął. więc myślę że .....a lepiej w tym kraju nie myśleć......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a widzieliscie artykul na seaforum? Tam piszą ze usuwane pierwiastki przez odpieniacz powinny byc uzupełniane wodą wodociagową.

I to jest to co wlasnie mam z tylu glowy jak uzywam syntetycznych soli, ilu pierwiastkow sladowych w niej brakuje. Bo ze brakuje to jestem pewny, producenci nie sa w stanie dolozyć tam wszystkich potrzebnych w najmniejszych ale potrzebnych ilosciach pierwiastków szczegolnie żadkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma to sens kiedy uzupelnia sie woda morska odsalana ale nie u nas :)

taka woda jest w czesci hiszpanii, francji, wloch, a pd-wsch azjii i jeszcze paru rejonach

ktos slyszal, ze dzwoni ale w innym kosciele :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a widzieliscie artykul na seaforum? Tam piszą ze usuwane pierwiastki przez odpieniacz powinny byc uzupełniane wodą wodociagową.

I to jest to co wlasnie mam z tylu glowy jak uzywam syntetycznych soli, ilu pierwiastkow sladowych w niej brakuje. Bo ze brakuje to jestem pewny, producenci nie sa w stanie dolozyć tam wszystkich potrzebnych w najmniejszych ale potrzebnych ilosciach pierwiastków szczegolnie żadkich.

Musisz nauczyć się filtrować wiadomości,nieraz ludzie wypisują kosmiczne bzdury :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym się autorytatywnie nie wypowiadał jak to właściwie z ta solą i wodą jest, skoro są ludzie co prowadzą swe zbiorniki w 100% na kranówie i mają wyniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uważam że zadawalające

Teraz Bigwalker poprosi o zdjęcia tych zbiorników :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie dolacze, bo oczywiscie zbiornik Kiviego to mit i ostatnio dosyc dobrze zostal gdzies opisany :)

to zbiornik, ktory cale zycie chylil sie ku upadkowi.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi