jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2010 Tak zachecacie ze sie chyba kiedys wybiore. Moze znajda sie jeszcze jacys chetni z Warszawy i okolic na wycieczke do Karakowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2010 Panowie, co tu dużo pisać ... co tydzień dostawa, co tydzień co innego, do wyboru do koloru w dobrych cenach. Olivier to człowiek który na pasji postawił swój biznes ... co przeklada się na atmosferę w sklepie. Szczerze polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2010 Panowie, co tu dużo pisać ... co tydzień dostawa, co tydzień co innego, do wyboru do koloru w dobrych cenach. Olivier to człowiek który na pasji postawił swój biznes ... co przeklada się na atmosferę w sklepie. Szczerze polecam A w który dzień jest dostawa? Bo nie jestem za krakowa i wyjazd do tego sklepu to będzie dla mnie 1,5 godzinna wycieczka w jedną stronę a chciałbym się załapać na to "do wybory do koloru". A jak tam  wogóle ceny w porównaniu z konkurencją? Znośne? Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2010 Dostawy są w środy, na sklepie od czwartku, ale najlepiej będzie jak sobie zadzwonisz przed wyjazdem i dowiesz się co aktualnie mają na stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2010 szkoda że Oli ma nieaktualną ofertę w necie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TDS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2010 Witam U Oliviera mozna zamowic jakis okaz zwierza,  jesli oczywiscie jest sa dostepne w hurtowniach  thomas kay a tak dokladnie skad jestes?? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2011 Jedna opinia ale dwa razy zakupy robiłem. Jeden raz tuż przed sylwestrem, drugi raz wczoraj. Generalnie odczucia pozytywne, bez większych problemów.Wczoraj kupiłem tylko błazna, ma się świetnie, wcześniej gobiodona który ospą odchorował podróż, ale od prawie dwóch tygodni już czysty, kupiłem przed sylwkiem kilka szczepek twardych, narazie wsio ok. Oby tak dalej. Napewno jeszcze tam się pojawię. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2011 Szkoda że Akwa Marin nie prowadzi sensownej strony internetowej, było by o czym ciągnąć ten wątek... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2011 Witam, tym razem opinia za kilka ostatnich zakupów. kilka szczepek ,dwie ryby, wszystko przeżyło,ceny coraz bardziej ok. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach