Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Październik 2008 Instytut Akwarystyki Morskiej Starowiślna 18 30-103 Kraków Polska Godziny otwarcia Od poniedziałku do piątku, od 10:00 do 19:00 W soboty od 10:00 do 15:00 Tel. / Fax: +48 12 427 01 23 kontakt@iam-krakow.pl Kom. Olivier: +48 500 140 015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jerzy P. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2008 Polecam IAM, szybko, sprawnie i po dobrej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 Narazie tam z zycia nic niema tylko sprzęt,preparaty i pokarmy ale ładnie sie zapowiada.Polecam Ale ten drugi sklep na Tatarskiej to wielka porażka się zrobiła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 Nemezis powiedz tak po skrócie co na Tatarskiej można kupić ciekawego. Pozdrawiam Sebastian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 @Sebastian do sklepu na Tatarskiej zdążyłem tylko wejśc i wyjśc bo własciciel ciężko czasu nie miał i musiał jechać a była godzina 16 więc nie wiem czy sam tam pracuje czy jak.Co zdązyłem zobaczyc to bałagan,jeden zbiornik z koralami i drugi z rybami tylko wyglądały jak by same stosowały vódka metod a co dalej tam w zbiornikach jest to niewiem.Nie polecam tego sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 A co do sklepu na ul. Starowiślna 18 to widać że sklep bedzie pierwsza klasa.Jeden z włascicieli malował jeszcze ściany w innym pomieszczeniu ale miał czas zeby porozmawiac i tak za dwa tygodnie będą juz ryby i koralowce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 Na Starowiślnej byłem jakiś czas temu i ostatnio, ale z tego co widzę to jakoś im się nie pali do otwarcia sklepu z prawdziwego zdarzenia, a przecież w Krakowie z morszczyzną sucho jak cholera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 No pewnie mieli jakieś problemy.Za miesiąc tam będe to napisze czy już mają korale i rybki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jerzy P. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2008 a ja wczoraj byłem na Starowiślnej i mają duzo rybek i koralowców, nawet rekiny pływają i ma byc uroczyste otwarcie 28.11, dopier teraz bo jakieś nowe przepisy unijne były, którym musiemi sprostać, szkolenia itd, w każdym razie polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2008 Ja tez bylem dzisiaj, rybki maja z importu wiec bez kwarantanny, ceny normalne, ale z zakupami bym sie wstrzymal jeszcze z 2 tygodnie:) ogolnie wrazenie dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2008 Dzis dostalem od nich takiego maila: Witam serdecznie, Jest nam niezmiernie miło poinformować , iż po dostosowaniu się do wymagających norm europejskich w dniu 28.11.2008 odbędzie się uroczyste otwarcie pierwszego w Krakowie Instytutu Akwarystyki Morskiej założonego przez biologa morskiego Antoine Brenti. IAM zajmuje się planowaniem i zakładaniem zbiorników morskich a także doradztwem i wdrażaniem projektów edukacyjnych dla dzieci i młodzieży. Uroczystość odbędzie się o godz. 17.00 przy ul. Starowiślnej 18 w połączeniu z degustacją francuskich specjałów. Zapraszamy! Zespół IAM Kraków Bylem tam tydzien temu byla dostawa a w niej pelno ryb i koralowcow. Polecam ten sklep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sullivan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2008 Mam prośbę do tych, którzy byli ostatnio w sklepie na Starowiślnej. Czy mają może na stanie żywą skałę, bo nie chcę jechac po próżnicy. Jeśli tak to jak z jej jakością. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2008 antoine@iam-krakow.pl mail do wlasciciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2008 Tak, mają żywą skałę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TDS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2009 Witam Gdzie ukryte jest wejscie do sklepu? Pisze na szyldzie, ze w oficynie jednak nie wiem jaki numer ,na domofonie nacisnac bo poprostu nie jest to zaznaczone. Chyba latwiej wejsc do SEXshopu:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2009 Tak TDS, wchodzisz dokładnie w tą bramę co do sexshopu i schodami w dół prosto do sklepu, ot takie połączenie miłego z pożytecznym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2009 zakupy robilem "wysylkowo"; wszystko ok ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Lipiec 2009 Proponuje z daleka od tego sklepu. Ryby łapane na cyjanek. Wszystkie zdechły po 2 tygodniach. Sprzedają bez kwarantanny a ja nie jestem z Krakowa aby tam codziennie czaić co słychać. 660zł w plecy. Nie dzwoniłem do nich, bo zaraz usłyszałbym że mam coś nie tak w akwarium. A mam lepsze parametry niż oni mieli kiedykolwiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach