Skocz do zawartości
Admin

Instytut Akwarystyki Morskiej [Kraków]

Rekomendowane odpowiedzi

Tak zachecacie ze sie chyba kiedys wybiore.

Moze znajda sie jeszcze jacys chetni z Warszawy i okolic na wycieczke do Karakowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, co tu dużo pisać ... co tydzień dostawa, co tydzień co innego, do wyboru do koloru :) w dobrych cenach.

Olivier to człowiek który na pasji postawił swój biznes ... co przeklada się na atmosferę w sklepie.

Szczerze polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, co tu dużo pisać ... co tydzień dostawa, co tydzień co innego, do wyboru do koloru :) w dobrych cenach.

Olivier to człowiek który na pasji postawił swój biznes ... co przeklada się na atmosferę w sklepie.

Szczerze polecam

A w który dzień jest dostawa? Bo nie jestem za krakowa i wyjazd do tego sklepu to będzie dla mnie 1,5 godzinna wycieczka w jedną stronę a chciałbym się załapać na to "do wybory do koloru". A jak tam  wogóle ceny w porównaniu z konkurencją? Znośne? Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostawy są w środy, na sklepie od czwartku, ale najlepiej będzie jak sobie zadzwonisz przed wyjazdem i dowiesz się co aktualnie mają na stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

U Oliviera mozna zamowic jakis okaz zwierza,  jesli oczywiscie jest sa dostepne w hurtowniach :) 

thomas kay a tak dokladnie skad jestes??

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna opinia ale dwa razy zakupy robiłem. Jeden raz tuż przed sylwestrem, drugi raz wczoraj. Generalnie odczucia pozytywne, bez większych problemów.Wczoraj kupiłem tylko błazna, ma się świetnie, wcześniej gobiodona który ospą odchorował podróż, ale od prawie dwóch tygodni już czysty, kupiłem przed sylwkiem kilka szczepek twardych, narazie wsio ok. Oby tak dalej. Napewno jeszcze tam się pojawię. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że Akwa Marin nie prowadzi sensownej strony internetowej, było by o czym ciągnąć ten wątek... pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

tym razem opinia za kilka ostatnich zakupów. kilka szczepek ,dwie ryby, wszystko przeżyło,ceny coraz bardziej ok.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi