TMK 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2009 Nie sadzę aby mieli większy procent ryb łapanych na cyjanek niz inni. Ale fakt że kwarantanny brak. W baniakach widać sporo zdechłych ryb razem z żywymi. Taka sytuacja jest zwłasza zaraz po dostawie. Przykro patrzeć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Lipiec 2009 coś w tym jest co piszą przedmówcy. Mnie kupiona u nich ryba tez padła szybko, a parametry mam ok, zapuszczałem ją jak należy. Ale dam im jeszcze szanse. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endemita 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2009 Numer Gadu do IAM: 6533611:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2009 A ja mam inne pytanie czy ktoś kupował u nich ceramikę i działa mu to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2009 Ja kupowałem u nich ceramikę i nie było z nią problemu.Ceramika jest firmy Aquaroche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Grudzień 2009 Witam jutro jadę do krakowa i mam pytańko po waszych opiniach niewiem czy kupować zwierzęta poprawiło się coś??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Marzec 2010 czy tem sklep jeszcze(wiem ze po zmianach) bywa otwarty? bo byłam z 3 razy i zamknięte... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cornugon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2010 Z tego co rozmawiałem telefonicznie z właścicielką, to przenoszą większość akwariów z życiem do Jaworzna, a przy Starowiślnej mają być tylko sprzęt i akcesoria. Rozmowa miała miejsce na początku lutego, od tamtej pory tam nie byłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mad_MAX 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Maj 2010 Witam Byłem tam w zeszłym tygodniu , niestety zamknięte na cztery spusty , zero światła w środku więc pewnie spakowane manatki. Ogólnie jestem okropnie zawiedziony tym co się dzieje w Krakowie z akwa morską Po likwidacji tego sklepu , jestem zdany na łaskę losu hehe , chyba , że ja o czymś nie wiem i są w Krakowie jeszcze jakieś z porządnego zdarzenia sklepy z akwarystyką morską?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olivier 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Witam Zapraszam na ulicy tatarska 5/7 Pozdrawiam Olivier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cornugon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2010 @Mad_Max - tylko pamiętaj, nic nie wspominaj o refugium !!! Na Tatarskiej to temat tabu A poza tym bardzo polecam Olivier'a, miły i bardzo pomocny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cris6 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 Zmieńcie telefon bo taki nie istnieje prawidłowy to 12 4270123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 Przecież ten sklep od początku roku nie istnieje i mylicie go ze sklepem Oliviera - Akwa Marin na Tatarskiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 To potwierdzona informacja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 Instytutu akwarystyki morskiej na starowiślnej już nie ma a na tatarskiej jest AkwaMarin.  Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cris6 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 dlatego trzeba zmienić to Instytut Akwarystyki Morskiej ul. Tatarska 5/7 tel. 12 4270123 bo wprowadza w błąd powinno być Akwa Marin Ul. Tatarska 5/7 30-103 Kraków Polska Godziny otwarcia Od poniedziałku do piątku, od 10:00 do 19:00 W soboty od 10:00 do 15:00 Tel. / Fax: +48 12 427 01 23 sklep@akwa-marin.pl Kom. Olivier: +48 500 140 015 olivier@akwa-marin.pl Kom. Iwona: +48 505 165 140 iwona@akwa-marin.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 polecam Oliwiera !!!! Firma godna zaufania !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cris6 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2010 poleac w 100% jest tam w czym wybierać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach