Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2010 Andrzej, dzięki, fajnie ze ci się spodobało, od Ciebie usłyszeć pochwale to jest coś, wysoko ustawiłeś poprzeczkę Jestem, jestem i już będę trochę krócej pisał, tylko jeszcze o szczepkowni coś maznę, a potem postaram się już tak nie rozwodzić. @max1974 kto wie, może i mam kota, ale chyba jednak mój EDEK mi wystarczy @Piotr34, spoko dzięki, to ja dziękuję, ze mam się z kim podzielić przeżyciami z pola walki, w pełnym zrozumieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SaltMen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2010 Scenka opada Witaj Jaroslawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2010 (edytowane) Dzieki za fantastyczny opis! Wiesz moze trudno uwierzyc ale po jego lekturze spojrzalem na swoje akwa i az sie zdziwilem, odzyla pasja, troche juz zakurzona i przyslonieta rutyna-woda do dolewki, na podmianke, parametry, karmienie. Juz ostatnio zapomnialem po co to wszystko robie- zeby zachwycac sie pieknem tego podwodnego swiata...Dziekuje. Edytowane 29 Grudzień 2010 przez Lionfish Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2010 Zawsze kręcił mnie twój zbiornik . To co napisałeś dopiero teraz pozwoliło mi po części zrozumieć twoją tajemnicę sukcesu . Gratuluję serdecznie ! jestem pod wielkim wrażeniem i czekam z niecierpliwością na więcej , więcej i jeszcze raz więcej . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2010 Najfajniejszy opis zbiornika jaki chyba czytałem, mnóstwo pasji i cieszenia się z drobiazgów, jak te 3 ślimaki. Tak jak pisał Lionfish aż się inaczej patrzy na swoje zbiorniki. Nawet znalazłem kilka nowych Tubastreii w sumpie, zresztą tak się rano wkręciłem że zanim się zorientowałem to już piłem zimną kawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) Noo, to Panie i Panowie, cieszę się, że spodobał się wam ten opis. Cześć @SaltMen, dzięki. @Lionfisch, o kurde, nie pomyślałem, że to, aż tak bardzo pozytywny skutek odniesie, super, ale faza @hepatus1000, spoko, bardzo się cieszę, że się rozumiemy. I Łukasz, który chyba zbudowany jest z samej pasji do morszczyzny. A niech to, sory za zimną kawę, ale masz za to w nagrodę kilka Tubastreii. Ale polecieliście ze mną, to znaczy, że wszyscy mamy to samo. Teraz to ja jestem pod wielkim wrażeniem tak miłego powitania mnie znów na Forum. Jednak wspólna pasja łączy ludzi. Naprawdę nie spodziewałem się, że ten tekst da tyle pozytywnej energii. Latamy dokładnie na tych samych poziomach, dzięki, że zechcieliście pośmigać po moim świecie akwarystycznym. Dzięki temu, dałem się lepiej poznać. A ja ,lepiej poznałem was. Uuu, to nie żarty, szacuneczek wielki dla wszystkich. Ale tu jest wysoki poziom, dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam. Edytowane 30 Grudzień 2010 przez Jarosław Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2010 Jest pasja, są chęci, są wyniki, czego więcej trzeba chcieć ! Gratuluje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2010 "Czaicie tan czad" - no raczej PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2010 czad był dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2010 @tomioo, no właśnie, to ja dopiero chyba zczaiłem, że wy, czaicie już dawno tylko żeby to mi się teraz nie pomieszało @kiflu, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) Jarku powiem tak..... masz jaja gościu. Mnie ich chyba brakło. Po serii półrocznych plag wywalam wszystko. Wole jechać na narty i mieć w d.... całe moje akwarium. Robie tak jak Tomajk Edytowane 31 Grudzień 2010 przez jarex66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) jarex66 spoko rozumiem Cię, miałem takie moment, mówiłem koniec kropka sprzedaję wszystko i święty spokój, ale jakoś tak to idzie. Ale jak czujesz tą decyzję to nie ma co się zastanawiać, do takiej decyzji o likwidowaniu to trzeba mieć jaja. Urlop z rodziną wspólne spędzanie czasu, gdzieś w pięknych miejscach bezcenne i żadne akwa tego nie zastąpi i kasę tylko blokuje w takim układzie, wspomnienia itp. To tylko kwestia wartościowania i potrzeb jeśli zajdzie taka konieczność to też nie będę się zastanawiał. A jeszcze wracając do BK500 mocno niewygodny jest ten kubek, wielki ciężki nieporęczny. lubię kiedy jest czysty i często myję. Ale mógłby być mniejszy, to wada dla mnie, ale o tym nie pomyślałem wcześniej ale jeśli ktoś podepnie do kanalizacji to spoko, zresztą w tym eksperymencie trudno go było zapełnić na suchej bo jest pojemny. A cha i jeszcze coś ostatnio dzięki uprzejmości Pana z Erybki porównywałem sobie w sklepie wyniki z dużej i małej Hanki.duża pokazywała o 0,03/0,04 więcej od małej. Ja kupiłem sobie małą i ciągle pokazuje 0,00 ale jest błąd pomiaru, no tak to już jest. Edytowane 6 Styczeń 2011 przez Jarosław Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach