S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2013 Po małej korekcie ustawienia skały i ponad miesiącu moczenia jej w RO, czas wziąć się za solenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2013 Z ciekawosci zapytam jaki jest wymiar baniaczka i ile wazy ta sucha skala ? musze to wyobrazic sobie wagowo-optycznie a nie mam porownania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2013 Wymiary akwarium 100x80x58(wysokość). Skały jest 20-21 kg. Wybrałem naprawdę super porowate kawałki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2013 czym kleiles ? kleiles po wymoczeniu czy przed ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2013 Kleiłem Ceresitem CX5. Wszystko skleiłem i następnie zalałem RO. Moczyło się przez miesiąc. Dodatkowo podmieniałem wodę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2013 Przed.. ..w trakcie... ...i po fakcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2013 elegansio ))) tylko ci te kolorowe blazny psuja bezbarwna koncepcje minimalistyczna ))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2013 Ma być kolorowo.....kiedyś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2013 to ciesz oczy ta biela bo zaraz bedziesz mial zielony monochrom )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2013 ma 80 % szans ze nie będzie zieleni :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marbecz Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2013 ojtam ojtam ,aby brązów nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach