S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Od dłuższego czasu zbierałem się do założenia tego wątku. Zbiornik o którym mowa będzie opisany tak jakby od końca bo już istniał, ale czas na restart, więc opiszę go jakby był zakładany na nowo, ale zacznijmy od początku. Po likwidacji mojego wcześniejszego akwarium i przeprowadzce do Warszawy nie wytrzymałem za długo i w lutym 2010 roku odpaliłem akwarium o wymiarach 100x80x58(wys) cm. Na początku śmigało na odpieniaczu + ZS2, później peletki i na koniec ZEOvit. Akwarium miało wzloty i upadki, ale najlepiej prezentowało się na ZEOvicie o czym mogły się przekonać osoby, które brały ode mnie szczepki. Ogólnie z czegoś takiego: W ciągu roku zrobiło się coś takiego: Niestety mój wyjazd na wakacje + ZEOvit zakończyło życie akwarium, dlatego w dalszej części będzie opis set up-u i nowy koncept, bo co nas nie zabije to nas wzmocni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Hehe ; Gratulacje powrotu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Dominik, obaj wiemy że będzie dobrze, wiec nie masz się o co martwic; Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Super trzymam kciuki i zycze wszystkiego dobrego bedzie napewno dobrze jeszcze z taka pomoca doswiadczonych Kolegow nie masz sie czego obawiac. Pozdrawiam Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Kwiecień 2013 (edytowane) Trochę czasu minęło, ale jest progres. Wczoraj w końcu wziąłem się za skałę. Poniżej moja inwencja twórcza.ZapleczeI całość Edytowane 28 Kwiecień 2013 przez S_Y_N_E_K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dcieslik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Kwiecień 2013 Fajna skałka, a zaplecze niczego sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Kwiecień 2013 Oczywiście będzie las Acroporowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Kwiecień 2013 Cieszę się, ze się podoba. Las acropor to może kiedyś będzie jak to wszystko urośnie, bo na pewno sporym egzemplarzy nie będę wkładał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Kwiecień 2013 Ja jestem pod wrazeniem doszorowania tylnej szyby i komina Oj zapowiada sie ciekawie Bede obserwowac temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Kwiecień 2013 Ale nuda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2013 (edytowane) Coś umknęły mi Wasze wypowiedzi Mehi - kwasek cytrynowy potrafić zdziałać cuda Krzysiek, niestety, jeszcze chwile będzie wiać nudą. Edytowane 8 Maj 2013 przez S_Y_N_E_K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marbecz Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2013 (edytowane) Widać rękę profesjonalisty,super to wygląda,jak się uporasz ze wszystkim to wpraszam się na piwo Edytowane 8 Maj 2013 przez marbecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2013 Super nic dodać nic ująć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2013 (edytowane) Widać rękę profesjonalisty,super to wygląda,jak się uporasz ze wszystkim to wpraszam się na piwo U mnie drzwi zawsze otwarte Na jednym piwie raczej się nie skończy Edytowane 8 Maj 2013 przez S_Y_N_E_K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marbecz Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2013 (edytowane) Na jednym piwie raczej się nie skończy no tak,po dwa wypijemy Edytowane 8 Maj 2013 przez marbecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2013 Dwa nie starczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdrianPotocki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2013 Na piwo to i ja bym się wprosił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2013 Jak będzie co oglądać, oczywiście zapraszam, na razie walczę z pompą obiegową Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach