smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Jako że już sobie poużywaliśmy ( co było bardzo przyjemne ) do woli nad fermentem NR Wnosze wniosek racjonalizatorski o automatyczne zamykanie watkow dotyczacych sytuacji na NR. Ninijeszy post nie jest zaproszeniem do dyskusji a jedynie postulatem dla modow, wiec tez moze byc od razu zamkniety. Podstawa zamykania bylby brak w watku tematu dot. akwarystyki morskiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Ale nie odejdziecie na inne forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 A dajcie już spokój .... Co do zamykania - a niech sobie pogadają w jednym temacie w offach - byle nie w 10-ciu - się poczyta, pośmieje i pójdzie spać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Mówiąc poważnie... Jeśli ktoś przychodzi tutaj, żeby pogadać o akwarystyce to nie ma problemu. Jest miejsce, są warunki. Enjoy. Jeśli ktoś przychodzi tylko po to by ponarzekać jak to źle jest na Nano i jaka jest cenzura oraz po to, żeby co jakiś czas tworzyć kolejny sensacyjny wątek, to przykro mi, są pewne granice i długo tutaj miejsca nie zagrzeje. Liczę na zdrowy rozsądek i na to, że teraz będą dyskusje stricte akwarystyczne, a jeśli nie to j.w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Bardzo dobry pomysł....wystarczy zamieszania na jednym, a myślę że Ci którzy zaglądają tu częściej to właśnie po to żeby się oderwać od takich chorych sytuacji. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niejeden z nas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 jestem za tym abyśmy nie przenosili śmietnika tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Niech każdy pierze swoje brudy w swoim forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach