tomcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) A tak wogóle to powitajmy Grzegorza D.... Tak, tak... tak właśnie się pisze... PS A wiecie, że na NR nazwa AQUALED jest kasowana/kropkowana nawet w prywatnych wiadomościach ??? Edytowane 21 Grudzień 2012 przez tomcio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Lechu lepiej wkładaj browce do lodówki:) dzisiaj jadę do Wrocławia i pewnie będę jechał przez Leszno . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Schowam Ci ostatniego żubra, w oczekiwaniu na koniec świata rytualnie spożyłem resztę zacniejszych trunków no a kto by pomyślał że jest sens zapasy robić. Cholerni Majowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 a tak wogule to powinna byc mozliwosc edycji dluzsza niz 15 min i nie bylo by problemu BO ZANCZNE KRZYCZEKC ZE MI SIE ADMIN NIE PODOBA !!!!!!! i sie komus glupio zrobi heheheh wiem, ze Grzegorz sie pisze przez 2 r z ale zrozum.... to byl moment jak mie sie palce omskly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Witamy Grześ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Lechu lepiej wkładaj browce do lodówki:) dzisiaj jadę do Wrocławia i pewnie będę jechał przez Leszno . a kiedy jedziesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Mówisz - masz dwa R. należy się 2.50 + VAT - cena nie uwzględnia dalszego serwisu gdyż nie nabyłeś abonamentu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Zapasy powiadasz...ja tam sobie coś ukręciłem na święta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Tomcio - wiem o tym i nie dziwi mnie to i nie boli wcale, wręcz cieszy trochę bo to oznacza że stanowię konkurencję traktowaną śmiertelnie poważnie, do tego stopnia że "usunięte będzie imię jego " Jedyny problem jaki mam w tej kwestii jest taki, że ludzie nie wiedzą że mam bana na NR i nie mogę na wysłane PW tam odpisać w żaden sposób (o ile we wiadomości nie ma innego kontaktu), co niektórzy traktują jako olewanie personalne... szkoda ale co zrobisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 a kiedy jedziesz ? dzisiaj wieczorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 lae przejazd tylko czy pobyt staly ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Zostaje na Święta. Może mały przedświąteczny zlocik w Spiżu ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 w spizu do tego piwa myszy szczaja. jak masz ochote sie zalogowac to wpadaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Fakt,coś ostatnio się zepsuło. W Rynku jest jarmark świąteczny,może tam coś skosztujemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 priv bo sie smieci temat tak powazny heheh skrzynke masz pelna cy co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Witam, mam nadzieję, że będzie można tu dalej śledzić losy Twojego baniaka. Pozdrawiam serdecznie, Marek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 He he, chwile czlowieka nie ma a tu znow cos ciekawego ... :-) Na szczescie jak zwykle wyszlo ze biedna Irmina i Przemek nie moga sie bronic i wszyscy ich atakuja, rzucaja kule pod nogi i nikt nie rozumie co oni jasno pisza... Znam jeszcze jednego "Kaczora" ktory ma tak samo :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 He he, chwile czlowieka nie ma a tu znow cos ciekawego ... :-) Na szczescie jak zwykle wyszlo ze biedna Irmina i Przemek nie moga sie bronic i wszyscy ich atakuja, rzucaja kule pod nogi i nikt nie rozumie co oni jasno pisza... Znam jeszcze jednego "Kaczora" ktory ma tak samo :-) Ty też masz bana czy oczekujesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach