seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Enigma, dzięki, ale nie chodzi o to jaki jestem:-) to nie był też jakiś zaczepek do sushiego, tylko chodziło mi o to że może nie zauważył że już modem nie jestem:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Napisałeś skoro dajecie bany - czy to było skierowane również do mnie? Seb z calym szacunkiem lubie cie itd.... ale Ty jestes tu strona wiec nie bede z Toba dtskutowal w tej sprawie @Tomek, moze wlasnie temu, zeby byla ogolna jasnosc w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 A może by tak zamknąć temat ? i iść na Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Sushi, no własnie chodzi o to że nie jestem tu stroną http://nano-reef.pl/topic/52274-rezygnuje-z-funkcji-moderatora/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 czyli juz nie jestes Dartem Vaderem ???? jestes Anakinem Skywakerem ???? ))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Nie znam gości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 mlody jestes masz dopiero dwa jajka )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Seb nie jest żadną stroną. Pokazał że jest gentelmenem w każdym calu. Ma charakter i godność żeby iść przez życie z poniesioną przyłbicą. Dla mnie wielki szacun za postawę za postawę w niezręcznej sytuacji, tak i dla Testera w sytuacji na NR. Ale Panowie i Panie to jest inne forum to jest AQUA REEF. Nie przenoście gu^^na tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Seb nie jest żadną stroną. Pokazał że jest gentelmenem w każdym calu. Ma charakter i godność żeby iść przez życie z poniesioną przyłbicą. Dla mnie wielki szacun za postawę za postawę w niezręcznej sytuacji, tak i dla Testera w sytuacji na NR. Ale Panowie i Panie to jest inne forum to jest AQUA REF. Nie przenoście gu^^na tutaj. amen... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) E tam - za mocno sie spinacie. Ja tam nie jestem ani "anty", ani "pro". Jest temat, jak mi sie nie podobaja pewne postepowania, ktore kloca sie z moim "podejsciem" do zycia to juz tak mam ze staram sie to wypunktowac. Jednak jak ktos kazda moja wypowiedz stara sie przekrecic lub w uczy robi ze mnie idiote to sie nabijam, docinam i ogolnie robie sobie beke. Problem jednak maja ludzie, ktorzy nie umieja nabrac do siebie dystansu a wirtualny swiat wplywa na ich samopoczucie lub poczucie wlasnego ego. Wtedy wlasnie robia spinke po szyje. Swoje opinie moge robic tu, na FB czy portalu gazety wyborczej.... Na N-R nie mozna nic wyrazic bo zawsze skonczy sie banem, nikt kto ma jakas wiedze nie potrafi zrozumiec slow wyroczni albo je przekreca lub... jak by to nie bylo nazywane wiec konczy tak samo. Słowami Russell'a "W demokracji wolno głupcom głosować, w dyktaturze wolno głupcom rządzić." Edytowane 21 Grudzień 2012 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Sushi, ale za to jakie Edytowane 21 Grudzień 2012 przez seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 to wloz majty bo koty beda mialy zabawe hehehe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Seb zmezniales :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Sushi, teraz mam inny problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 hmmm... nie wiem czy zauwazyliscie ale na aquareefie od wczoraj jest wiecej ludziuf niz na nano przypadek czy dyzma porusza tlumy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 e ja tam mysle ze Grzegorz co poniektorych z nas i tak nie lubi :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kubek_77 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 a mi się wydaje, że to chwilowe... ten wzrost na aquareef, jak się ludzie zorientują, że tamte TWA i to TWA to te same TWA to oglądalność spadnie... chyba, że nastąpi jakiś faktyczny przełom i fora nie będą dla sklepikarzy i firm, a będą faktycznie dla morszczaków! No jest jeszcze inna możliwość, powstanie społeczność, która będzie miała dość tego standardu i się skupi wokół nowego zawiązanego przez nich "tworu". Ktoś mądrze gdzieś napisał o pl.rec.akwarium - to było to! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Sushi, teraz mam inny problem Trafiłeś idealnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach