snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2013 Mała aktualizacja Tutaj widać małe przyrosty w okresie 1 miesiąca. i fotka z przed chwili Tutaj również przykład że jednak coś tam sobie rośnie . i trochę później . Wstawię również kilka fotek korali na pamiątkę aby do nich wrócić za jakiś czas :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2013 Ale ten czas leci ładne koraliki Ci rosną. Daj zdjęcia obok siebie wtedy najlepiej widać przyrosty . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Kwiecień 2013 fajnie to porasta szkoda tylko że nie kleisz korali prosto do skały więcej roboty ale warto chyba że jeszcze będziesz je przyklejał w inne miejsca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Kwiecień 2013 Witam ponownie , cóż tu wiele napisać jednak to jest nałóg większy niż palenie :-) Fajki rzuciłem w lipcu zeszłego roku i nie wróciłem i nawet mnie nie ciągnie a tu ledwo 3 dni temu minął rok jak sprzedałem akwarium a już planuje następne :-) Tak w skucie plan jest taki . Akwarium 125x55x55 + sump 110x45x40 chyba że da się wstawić większy. Oświetlenie tak jak ostatnio 6x54 świetlówki . Odpieniacz ten co ostatnio , he udało się go odzyskać bk160 pompa eheim made skiba :-) Cyrkulacja 1 x 5200 , 1x4000 plus jeszcze coś ale się okaże myślę nad zewnętrznym kominem + wave boc. Obieg new jest 2300. Tym razem wystartuje na suchej skale :-) , spróbuje tym razem inaczej wystartować niż poprzednio zobaczymy czy będzie lepszy start , ale o tym opowiem po 2 miesiącach od zalania . Resztę opisu w trakcie zakładania , chyba że wcześniej sobie coś przypomnę . Pozdrawiam Wszystkich nałogowców Kondziu hmmmm a to na końcu to co to jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Kwiecień 2013 fajnie to porasta szkoda tylko że nie kleisz korali prosto do skały więcej roboty ale warto chyba że jeszcze będziesz je przyklejał w inne miejsca Jakbym odciął od podstawek to by nic nie zostało :_P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Kwiecień 2013 Jakbym odciął od podstawek to by nic nie zostało :_P a spieszysz gdzieś się :-P ale za to ładniej to wygląda i ciesz y że rośnie przecież łaski nie robią muszą urosnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Kwiecień 2013 Ok jak będę miał chwile to odłamie je dla Ciebie :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2013 Ok taka aktualizacja Na jakiś czas dam Wam spokój. :-) Myślę że mam już pełen zestaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2013 To jeszcze dopisz co lejesz i ile i wtedy będzie zestaw kompletny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2013 Codziennie wieczorem leje , kwestia co mam pod ręką :-) Wisky , pifo i wine :-)) A tak poważnie na tą chwilę tylko balling . Nie ma potrzeby nic więcej lać , w zeszły weekend zrobiłem pierwszą podmianę od powstania akwarium. W tej chwili będę robił podmiany miesięczne około 10 % . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Maj 2013 Wstawiam filmik , trochę kiepskiej jakości muszę popracować nad kompresją . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2013 I dzisiaj dotarła oto taka przesyłka :-) To teraz korale poczują moc pokarmów , sam jestem ciekaw efektu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2013 jakieś produkty z erybki podaj nazwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marbecz Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2013 to chyba magiczne preparaty od Seby,ciekaw jestem efektów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2013 Tak to prezent od seafarm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2013 He He no niezle, w sumie to nie dlugo bedzie wiecej sklepow konfekcjonujacych te same proszki niz akwarystow :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2013 (edytowane) Siema Smith Oj chyba nie te same, a nawet na pewno nie te same poza tym ja nie znam sklepu ktory czy to konfekcjonuje, czy produkuje i markuje swoje produkty Pozdrawiam Seb Edytowane 16 Maj 2013 przez seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Czerwiec 2013 Super akwarium Widać że będzie super akwarium,sory już jest super A jakim klejem kleiłeś koralowce? I jaki klej polecasz do koralowców miękkich i twardych ? Pozdrawiam Kondzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach