dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 eeetam w Łodzi... w Krakowie byście zrobili:) Oliver jest, ale co z tego - konkurencja rzecz potrzebna. Zawsze można mieć 2 miejsca, jedno na kwarantannę a drugie na sklep. Wtedy ciągłość życia eleganckiego jest i zawsze coś w sklepie, oprócz tego hodowla fajnych koralowców. Wtedy klienci nie nękają sprzedawcy o rybkę (bo jest na kwarantannie gdzie indziej), on mówi że nie sprzeda bo dopiero przywieziona, klient się upiera i kupuje. A później mu rybka zdycha i obsmarowuje sklep na forum, zapominając o tym że był mądrzejszy od sprzedawcy. Pomijam takich co kupują sobie pokolce do reefmax'ów... bo to już inny stan umysłu jest... Jakbym miał trochę więcej czasu, to chętnie bym coś takiego zrobił, zwłaszcza że mam kawałek miejsca i zbiorników parę, na kwarantannę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 kraków - db miejsce ale drogi.... i zatłoczony, klient ma ciężko dojechać. Oliwier ma ten plus ze dojazd z autostrady to parę minut i nie trzeba sie pchać przez miasto. No chyba że dysponujesz jeszcze lepszą lokalizacją..... Chłopaki jeszcze dobrze nie ruszyliśmy a już filie naszej firmy stawiamy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 Na filie przyjdzie czas, najpierw trzeba ukraść ten milion. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 nie trzeba kraść bo to brzydkie i takim arystokratom jak my nie przystoi. Patrzmy na zus a nie na amber gold. można zgodnie z prawem pozyskać datki na nasze przdsięwzięcie. I może ktoś nas skropi opatrznościową wodą nawet, za tak potrzebny ludzkości pomysł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 Wybieraj się szybko do Łodzi bo piwo juz w lodówce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 dzieki na pewno spożytkujemy ten napój bogów. - a filia w krakowie to niezły pomysł. doskonała łączność logistyczna..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2012 koledzy już spią? - mam taki pomysł - każdy z nas ma jakieś doświadczenie z "punktami sprzdaży morszczyzny". Oceńmy kto zasługuje na naszą uwagę pod wzgledem współpracy biorąc pod uwagę zaangażowanie, prezencję,( jak to ująć????? - wygląd punku), i intelekt wskazujący na współpracę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2012 nie odpuściłem - a tak pewnie myśleliście..... :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2012 Falco, o pewnych rzeczach na forum nie będziemy dyskutować wpadaj do Łodzi, ja jestem cały czas dostępny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach