Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Zapomnij o takich wyliczeniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 A ja bym się tam nie bał. Trzeba tylko zainteresować kogoś kto już w branży siedzi. byłoby łatwiej. Myślę że w ilosci ( nie za wielkiej)siła . Nie jeden prowadzący taki biznes skusiłby się wiedząc że mając dodatkową kasę może zaszaleć na rynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Falco, tu nie ma się czego bać chodzi tylko o kasę na początek. Ja nie handluję zwierzakami, bo nie stać mnie żebym zrobił taki sklepik jaki bym chciał, dlatego zostałem tylko ze sprzętem w sieci. Gdybym miał kilka dolarów więcej na pewno bym się tematem zainteresował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 więc mówimy o tym samym. Kasę idzie wyrwać z uni tylko trzeba pomyśleć. Każdy z nas też dysponuje jakimś kawałkie grosza. wiec? może warto się poznać - chciałem napisać bliżej - ale to mogłoby nie tak zabrzmieć....cheche..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 No to wpadaj na jakiś weekend do Łodzi :)załatwimy jakieś atrakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Łoj, już sie boję co Łódź może zaoferować - ale tam jeszcze nie imprezowałem......chęęęęętnie...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Łódź miasto brzydkie, ale dziewczyny jakie ładne :) zapraszamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Mowa oczywiście o syrenkach....... bo jak o morskich stworzonkach mowa to o morskich....., A jak z tym ogonkiem rybim właściwie jest już od pępka czy poniżej się zaczyna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 tak na poważnie - to pisz kiedy by tobie pasowało się spotkać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Ja jestem cały czas dostępny, na wakacje nie jadę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 musiałbym się pchać do łodzi czy też mógłbyś wyjechać w stronę czestochowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Wpadaj do Łodzi, co się będziemy spotykać po jakiś wioskach tylko zarezerwuj sobie dwa dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Tylko dajcie znać jak coś - o biznesie zawsze chętnie pogadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 ot - widać ułańską duszę......muszę przejrzeć kalendarz i się odezwię. A może zaprosimy założyciela tematu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 ooooo sam się zapowiedział super! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 Fajny pomysł, tylko skąd wziąć milion złotych (o ile wystarczy) na taką inwestycję... ps. mówią, że pierwszy milion trzeba ukraść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 No to czas zacząć kraść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach