zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2012 (edytowane) Wlasnie wracam do rzeczywistosci. Wielkie dzieki kolezanki i koledzy, ze wpadliscie, mam nadzieje ze sie podobalo i smakowalo Edytowane 4 Maj 2012 przez zho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2012 Kto nie był niech żałuje karkóweczka i kiełbaski pyszota. No i oczywiście gwiazda wieczoru (przeprasza wszystkie panie będące na spotkaniu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2012 dziękować dziękować wszystkim razem i organizatorom z osobna bardzo udane spotkanie to co kolejne u mnie ? za jakiś miesiąc tak wstępnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2012 A nie trafi to w mistrzostwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2012 pomyślimy nad terminem w razie draki bedzie jakiś odbiornik tv a i do strefy kibica blisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2012 foty foty foty ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Maj 2012 (edytowane) Ojtam ,ojtam, foty, trzeba bylo byc. Ja z definicji nie robilem fotek, bo moj compact wstdzil sie wyjsc z futeralu przy swoich wiekszych kolegach, a poza tym rece mialem zajete obsluga grilla Edytowane 6 Maj 2012 przez zho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Maj 2012 Oto Grillowy Mistrz we własnej osobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Maj 2012 heheheh toć to czarownik prosto z piekieł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Maj 2012 Arti biore to zdjecie na Avatara Nikt mi nie podskoczy ) Szkoda ze nie ma zdjecia z parasolka ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Maj 2012 Teraz to mozecie tylko zalowac ze was nie bylo. http://aqua-reef.pl/gallery/album/106-rancho/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach