thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Lipiec 2008 Bardzo tania pompka dozujaca Da rade tam gdzie jest niewielkie zapotrzebowanie na dodatkowe plyny bufory inne ... Pompki te byly montowane w fiat 125p jako pompy spryskiwacza Zaden z jej elementow tloczacych nie wplywa negatywnie na podawany plyn Wezyk jest silikonowy a zlaczki plastikowe Wezyk pompki mozna dokupic osobno sa sprzedawane zazwyczaj na metry Fotki pompy w calosci i po rozebraniu brak jednej kulki w sumie sa trzy ale jedna dala noge Wygladem i zasada dzialania bardzo przypomina Grotecha zreszta pedzi ja tez silnik na 12v a i chyba srednica wezyka jest ta sama Wstawiam ten temat moze sie komus przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Lipiec 2008 No proszę, kto by pomyśłał Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Lipiec 2008 teraz wiemy z czego GroTech odgapil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Lipiec 2008 no jeszcze jak zmontujesz THCdozownik (nie mylic z bongo ) to juz bedzie pelnia szczescia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Lipiec 2008 Mam juz gotowe Ale szukam obudowy Sa kompletne z full wypas elektronika sterujaca przy ktorej Grotech wymieka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2008 hehe, normalnie jestem pod wrazeniem:) kiedy beda w sprzedazy i jaka planowana cena 3 i 4 kanalowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2008 Nie wiem czy wogle beda w sprzedazy Jak co napewno beda uklady sterujace do nabycia co do pomp mialy byc montowane nie te ktore sa powyzej pokazane ale te ktore mam w ofercie sklepu w kazdym razie 4 kanalowa pompa z sterowaniem kosztowala by taniej niz grotecha 3 kanalowa z sterowaniem Ale raz ze nie mam czasu a dwa to jest w sumie gorsze nie moge zdobyc odpowiedniej obudowy Pompy mialy byc o wydajnosci 2,4 l/h dostrojone do sterownika Sam sterownik moze max obsluzyc 16 pomp na 12v lub 230v pokazuje na wyswietlaczu ile z nich jest podlaczonych oraz ktora obecnie pracuje kazdy kanal ma mozlwosc recznego dolania pokazuje ile ml zostalo do wlania odlicza od zadanej nastawy do zera po wylaczeniu pradu dolewa to co mu zostalo zaprogramowane ma max 12 cykli na kanal 3 jezyki do wyboru polski niemiecki i angielski zawsze dolewa tylko jedna pompa i ble ble .... sam juz sie gubie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2008 Ale zakup bez obudowy jest mozliwy ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2008 juz zrobiles i chula wszystko jak nalezy??? normalnie wymiekam... chyba poszukam w pismie swietym wzmianek o pomocy THCSKIBA dla Noego przy konstrulowaniu ARKI:D:D:D... a jak bedziesz sprzedawal bez obudowy, proste zestawy takie dla mlodych majsterkowiczow z instrukcja obslugi jak to zmontowac zeby dzialalo jak nalezy to poprosze o cene:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2008 Dzis troche ruszylem temat firma ktora wykonywala elektronike wlasnie szuka obudowy w ktora wejda 4 pompy W zalozeniu jest tak iz sterownik bedzie osobno bedzie to mala plaska obudowa z 3 wierszowym niebieskim wyswietlaczem oraz klawiszami funkcyjnymi a pompy maja byc osobno ale zobaczymy co wymysla Maksynalna dlugosc kabli od sterownika do pomp to 25 metrow wiec sam steronik moze znajdowac sie w sypialni a pompy w piwnicy Okablowanie za pompca zwyklego kabla sieciowego Ble i tak juz za duzo powiedzialem He jest jedna sztuka z modulem Wi-Fi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2008 Jak postępy bo jestem ciekaw Można składac zamówienia . Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2008 Rafał kiedy fotki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2008 i jak ten temat? Zarzucony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Sierpień 2008 Nie temat nie jest zarzucony poprostu musicie troche poczekac Obecnie 2 inne rzeczy sa wazniejsze Czwartek albo piatek pokaze co mialo priorytet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2008 Fota 1 z dzialania prosciejszej wersji sterownika do pomp dozujacych ta wersja obsluguje tylko 8 kanalow Fota 2 to wersja dla zamozniejszych obsluguje do 24 pomp sterowana z dotykowego ekranu TFT 3,5" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtesu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2008 Witam, chciałbym sie dowiedzieć czy już testowałeś to sterowanie do pomp, jak sie sprawuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2008 Sterowniki chodza u 6 osob i jak narazie nie slyszalem nic zlego na ich temat Jedynym minusem byl blad w oprogramowaniu ale juz zostalo to zmienione A co do calosci to chyba juz temat zamkniety niestety lada dzien wyjda pompy made in ChRL wiec o konkurencji cenowej z tymi wyrobami nie ma mowy Jak policzysz zakup sterownika plus pompy to podejzewam ze za polowe tej ceny wkrotce zakupisz ksero zestaw "Krotech TEC III" A jak znam zycie wiem co wybierze wiekszosc morszczakow Osobisc nie cierpie wrecz nienawidze chinskich wyrobow wiekszosci wykonanych z miernej jakosc plastikow kto wie czy nie dodatkowo skodliwych ale kto to sprawdza Ich jakosc idzie w parze z cena placisz za tyle co dostajesz i nawet jak sie zepsuje to wiekszosc osob i tak kupuje nadal to samo wkoncu jest tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2008 a gdzie widziales te dozowniki ?? sam mam na ukonczeniu projekt dozownikow 3-8 pomp a la grotech i tu mnie zmartwiles :-) jakby co please info na priv... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach