MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2008 Ale czekaj Seba, przecież deltek np. ten ap600 może być podłączony na zewnątrz sumpa, jeśli masz miejsce w szafce to podłączasz go pod spływ wyjście do sumpa i gra:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2008 Mam miejsce tylko w komorze na wodę ro-di,ma ona tylko 12cm szerokosci i przylega do komory na spływ/odpieniacz. Cały sump ma wymiary 37x37x50h więc ciężko tam coś wcisnąć :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2008 Rozumiem, ale mi chodzi o to, że ten odpieniacz może stać obok sumpa w szafce, jeśli masz miejsce w szafce to nie powinno być problemu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2008 Niestety nie mam w szafce ani centymetra wolnego miejsca w którym mógłbym go wstawić. Więc jeżeli ktoś użytkuje któryś z wyżej wymienionych odpieniaczy,to proszę o krótkie sprawozdanie z działania :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach