Skocz do zawartości
thcskiba

InterZoo 2008

Rekomendowane odpowiedzi

o super, dzieki ,własnie tego szukałem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja czekam cały czas aż na np. INTERZOO pojawi sie stoisko pod szyldem THCSKIBA bo sprzety niezle produkuje i nie odbiegajace od seryjnych produktow znanych firm!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety pewno nie tak szybko :)

Byly plany ze w tym roku na spolke z inna firma zajmujaca sie stawianiem zbiornikow i ich wyposazaniem bedziemy sie wystawiali u nas w kraju ale niestety leglo to w gruzach z racji mojego stanu zdrowia wszystko przesunie sie w czasie

Najgorsze bynajmniej dla mnie jest teraz wielki hamulec z nowymi odpieniaczami ale jestem dobrej nadzieji ze do konca miesiaca zamkne ten temat

Inny temat to przekonac jeszcze polaka ze ten sprzet jest wart swojej ceny u nas istnieje jeszcze przekonanie ze deltec to mercedes i to co ja robie jest o wiele gorsze :) wiec lepiej zaplacic za delteca wiecej niz wydac te pieniadze na krajowy wyrob

Swoja droga wysylalem juz sprzet do UK , Szwecji , Szwajcari , Austrii , Niemiec na Slowacje i Ukraine :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś miał okazję oglądać na InterZoo nowe pompy Hydora z serii Koralia Magnum?

Intersuje mnie jak wypadają w porównaniu z obecnymi pompami Koralia pod kątem rozmiarów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafale mam mieć je w pierwszym tygodniu sierpnia, na pewno się pochwale jak działają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, zdjęcie z soboty rano, więc byłem ciut zmęczny. Wpadłem do Royala na małe piwo.

Mieli Dozownik do browaru z filtra bębnowego, jak do dużych publicznych akwariów.

Pozdrawiam

łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi