thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Lipiec 2008 Wszystkie nowosci z targow InterZoo 2008 znajdziecie w tym linku http://korallenriff.de/ ciekawostka jest nowa nano turbinka Sandera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Lipiec 2008 o super, dzieki ,własnie tego szukałem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Lipiec 2008 turbinka super wydajna,wychlapała bym mi wode z baniaka w 5 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Lipiec 2008 ja czekam cały czas aż na np. INTERZOO pojawi sie stoisko pod szyldem THCSKIBA bo sprzety niezle produkuje i nie odbiegajace od seryjnych produktow znanych firm! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Lipiec 2008 Niestety pewno nie tak szybko Byly plany ze w tym roku na spolke z inna firma zajmujaca sie stawianiem zbiornikow i ich wyposazaniem bedziemy sie wystawiali u nas w kraju ale niestety leglo to w gruzach z racji mojego stanu zdrowia wszystko przesunie sie w czasie Najgorsze bynajmniej dla mnie jest teraz wielki hamulec z nowymi odpieniaczami ale jestem dobrej nadzieji ze do konca miesiaca zamkne ten temat Inny temat to przekonac jeszcze polaka ze ten sprzet jest wart swojej ceny u nas istnieje jeszcze przekonanie ze deltec to mercedes i to co ja robie jest o wiele gorsze wiec lepiej zaplacic za delteca wiecej niz wydac te pieniadze na krajowy wyrob Swoja droga wysylalem juz sprzet do UK , Szwecji , Szwajcari , Austrii , Niemiec na Slowacje i Ukraine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Lipiec 2008 Czy ktoś miał okazję oglądać na InterZoo nowe pompy Hydora z serii Koralia Magnum? Intersuje mnie jak wypadają w porównaniu z obecnymi pompami Koralia pod kątem rozmiarów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Lipiec 2008 Rafale mam mieć je w pierwszym tygodniu sierpnia, na pewno się pochwale jak działają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2008 http://www.korallenriff.de/artikel/679_Interzoo_2008__Royal_Exclusiv.html drugie zdjęcie, to Ty czy to nie Ty? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2008 Hehehehe, wreszcie ktos odkryl straszna tajemnice Lukasza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2008 Ja, zdjęcie z soboty rano, więc byłem ciut zmęczny. Wpadłem do Royala na małe piwo. Mieli Dozownik do browaru z filtra bębnowego, jak do dużych publicznych akwariów. Pozdrawiam łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach