adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2012 bedziesz zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2012 Trochę słaby, lepiej było poszukac 300-tki ale i tak będziesz zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Luty 2012 @jarex66 ja bym się nie chwalił ceną odpieniacza, wielu znajomych mogłoby pomyśleć że zwariowałem wydając tyle kasy na kawałek plastiku. Święte słowa,to tylko kawałek plastiku ,bez pompy oczywiście,za taką cene można kupić całkiem dobry samochód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Luty 2012 Oxerwuję ten temat i tak się zastanawiam czy warto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtesu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Luty 2012 To czy warto będe mógł powiedzieć za jakiś czas. Wcześniej miałem Blau do niby 1500L i różnica między nimi jak tam i tutaj. Narazie bawię się u uczę go rególować bo przyznać muszę że trochę to zawiłe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Luty 2012 Ach tak naspiszę mam nadzieję że bęzie OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroglider 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Luty 2012 a co sądzicie o red skimach?polskie ferrari czy warte ceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach