MR_CUBE 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2012 Jakie światło do kostki 30x30x30 ? Myślałem o czymś takim jak aquael decolight marine. Wykonał bym to sam (lubię robótki ręczne). Ew kupię proszę również o linki ciekawych lamp na sprzedaż. pozdr MR_CUBE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2012 1 dioda Cree XPG i dwie Royal Blue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2012 ja sobie zamowilem do takiej kosteczki ledy 18w.jest super 3 biale 3 niebieskie z regulacja swiatla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2012 co o tym myslisz http://allegro.pl/cree-xlamp-xp-g-r4-14mm-dobre-mcpcb-promocja-i2050073591.html royal blue http://allegro.pl/cree-xp-e-royal-blue-455-460nm-425mw-mcpcb-i2039696639.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2012 Jest OK i nie zapomnij o radiatorku i daj na 700 mA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2012 Jest OK i nie zapomnij o radiatorku i daj na 700 mA Aha a co myślisz o 2 białych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2012 Będziesz miał za dużo światła robiłem kiedyś taki projekcik dla kolegi i jeszcze jedna rada nie stosuj soczewek. Radiatorki można dostać fajne u piekarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2012 (edytowane) oj tam oj tam , Sławku tylko 3 diody tutaj mamy 6 diód , 3 sztuki XP-G CW 0D R4 i 3 sztuki XT-P 450nm 500mW , do tego wentylatorek na minimum obrotów i regulacja natężenia od 10% do 100% dla każdego kanału z osobna , każdy kanał na osobnym zasilaczu , celem było zrobienie lampki alternatywnej dla tych z rgblightning ... a w podobnej cenie fotki lampki nad zbiornikiem mam nadzieję szczęśliwego właściciela , jezeli właściciel nie wyraza zgody na publikację usunę Edytowane 11 Styczeń 2012 przez lubusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2012 Gdzie frezowałeś radiator ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2012 oczywiscie ze nie mam nic przeciwko,teraz biale mam skrecone bo troszke za mocne-dobra sprawa ta regulacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2012 u siebie w garażu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2012 Muszę się kiedyś wybrać do tego garażu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach