juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2012 (edytowane) pompa główna,odpieniacz,węgiel, kawałek skały i małpka czystej sobieskiej Edytowane 6 Styczeń 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) Dzis sprzatlem troszke wiec cos widac i ja mam spagetti nadal w sumpie Edytowane 9 Styczeń 2012 przez chodi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2012 Wiatrak konkretny też mam takie reaktor..co podajesz tymi pompami ? laboratorium Dextera jak u mnie he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdrianPotocki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2012 (edytowane) Ja również jestem zwolennikiem prostoty: Odpieniacz,pompa, reaktor, filtr na rowe, i dozwoniki na ABC Edytowane 9 Styczeń 2012 przez AdrianPotocki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach