Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2011 (edytowane) Gdzie można kupić w Polsce pojedyncze moduły tej diody? W Maritexie nie ma. XP-E RB bin D3/425mW Chodzie dokładnie o bin D3. Edytowane 18 Grudzień 2011 przez Nikel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2011 skontaktuj się z http://aqualed.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2011 http://allegro.pl/led-cree-royal-blue-xp-e-z-plytka-mcpcb-i1956951018.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2011 (edytowane) Od RGB lighting mam już jakiś czas kupione, ale oni raczej nie opisują z jakiego binu są. Na pewno nie bin D3 tylko D4 bo łatwiej dostać. D4 mam też z Maritexu i sąw kolorystyce identyczne. Szkoda że Maritex nie ma właściwych binów dla akwarystów. Aqualed specjalizuje się w produktach dla nas, ale ma na stanie moduły tylko wielo-diodowe. Edytowane 18 Grudzień 2011 przez Nikel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2011 A ile chcesz tych pojedynczych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Grudzień 2011 (edytowane) loccutus@ Potrzebuję 6 Sztuk XP-E RB bin D3/425mW bin D3 no chyba że masz możliwość załatwić 6 sztuk XT-E Royal Blue z binu D3? to z chęcią bym łyknął te nowe. Maritex chyba ma na stanie ale luzem. Edytowane 19 Grudzień 2011 przez Nikel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Grudzień 2011 Z XTE da się załatwić ale nie mam jeszcze do nich podłoży - po nowym roku będą jak mi testy wypadną ok. 6 sztuk XP-E RB D3 w jednym pasku czy na pojedynczych kostkach ? Może na PW się umówmy co i jak ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach