Skocz do zawartości
rpp

Wycinanie otworów w plastikowej obudowie

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję wyciąć w gotowej plastikowej obudowie (KM-4) otwór pod wyświetlacz LCD. Chcę żeby było to zrobione dokładnie więc domowe metody odpadają.

Dodatkowo potrzebowałbym wyciąć otwory pod 2 potencjometry, 1 przełącznik i 4 diody (ale to w ostateczności mogę zrobić samodzielnie bo akurat wszystkie otwory mają być okrągłe więc to zdecydowanie mniejszy problem).

Może ktoś z Was ma tego typu doświadczenie i coś by podpowiedział. Chodzi raczej o pojedyncze sztuki (na początek to wręcz 1-2szt.) a nie hurtową ilość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo firmę która robi w plexi.

Popytaj w agencjach reklamowych - oni będą wiedzieć.

Wycinają laserem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby sprawa prosta ale jak wstępnie rozmawiałem to nikomu nie chce się bawić z 1-2 sztukami :-(

Dlatego szukam kogoś kto ma dostęp do takiego ustrojstwa albo ma namiary na firmę, która nie będzie jęczała, że chcę wyciąć kilka otworów a nie zamówić serię 100 sztuk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli da się zrobić to w jednej formatce (tj. wszystkie otwory) spozycjonowane w jednym pliku to z wycięciem laserem nie będzie problemu. Daj znać co dokładnie potrzebujesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yarcio - słuszna uwaga - wydawało mi się, że kiedyś podawałem te informacje. W każdym razie chodzi raczej o Warszawę ale jak się nie da bliżej to niech będzie i gdzieś dalej :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi