tytan69 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2008 mam pytanie czy to normalne że posty po zalogowaniu na forum wyświetlane są od najnowszego do najstarszego a nie na odwrót jak to jest gdy czytam forum nie będąc zalogowanym nie wiem jak dla was ale mnie to strasznie irytuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2008 Chyba niec z tym nie mozna zrobic. Tak jest napisany kod vB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2008 Takie jest chyba podstawowe ustawienie, żeby to zmienić: Wejdź w Ustawienia -> (po lewej) Edycja opcji -> (zjedź na dół)Opcje wyświetlania wątków -> Tryb wyświetlania wątków i wybierz z rozwijanej listy Liniowy - starsze na początku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan69 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2008 zrobione:) dzięki Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach