januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 nie wiem jutro będę miał fotki. Swoją drogą będzie fajna fota ze zlotu ale było warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 to daj znać, może będziesz musiał jechać do sanatorium w Sopocie na tydzień PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 niee tego moja wątroba nie wytrzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) niee tego moja wątroba nie wytrzyma przecież wątroby nie jedziesz leczyć Edytowane 5 Marzec 2012 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Wpadaj Jasiu uleczymy Cię jak ta lala :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Dzięki Marku .. ale wy...ałem jak Tupolew pod Smoleńskiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) Luft Chcesz, masz Może tu się udało Edytowane 5 Marzec 2012 przez buntownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Dobry wieczór Chciałam podziękować - zlot był super a Wasza inwencja twórcza bardzo górnolotna. Przyznaję - nie doceniałam Was Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich !! /Magda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Oooo witamy Madzię :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Cześć Walker Nie masz pojęcia, jak się cieszę, że dowiozłam Cię szczęśliwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) Siostra mudżina pozdrawiam Edytowane 5 Marzec 2012 przez januszd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) Cicho, jestem tu incognito ja nie jestem tak wyrywna jak mój brat Edytowane 5 Marzec 2012 przez marako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Ok nikomu nic nie powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Madzia po co ta skromność :smile: zupełmnie odwrotnie niż u braciszka :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) Hahahahaha no właśnie !! ) ja to nawet nie bardzo znam się na żartach - ale co zrobić, takie geny W każdym razie - Panowie, było po prostu.... fajnie Edytowane 5 Marzec 2012 przez marako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 o cześć Madzia widzę że wsiąkłaś w nasz świat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Cóż, każdy z Was kiedyś "wsiąknął" A tak naprawdę to mam nadzieję na więcej fotek. Wiesz..... tak po znajomości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Buntownik - dzieki za wrzutke fotek! Marako - mozesz sprawdzić @ również czekam na kolejne foty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach