slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 Ach ....... to już tradycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 eee chyba rezygnuję z zloty w tym roku , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 Nie rezygnuj a kto będzie kablować w tym roku. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 Tofik nie wymiękaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 jak rezygnujesz!!, a co z rakietami!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 hehe chciałem sprawdzić czy ktoś po mnie zaplacze jasne że będę musze tylko z Adamusem się dogadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 (edytowane) Tofik nie przeginaj,chodź normalnie. Edytowane 23 Luty 2012 przez inmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 No i zapadła chewila prawd Toffik muisz być bez Cebie się nie uda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 się nie uda wysadzić pensjonatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 da się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 spoko Panowie... zaspy na 2m w Milówce także będzie gdzie się chować... ja się obawiam podróży z Tofikiem i tymi Jego fajerwerkami... jakbyśmy nie dotarli to pewnie w wiadomościach o nas będą mówić :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Fajerwerk - latająca petarda Rakiewta - jujż nie koniecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Tofik za to że nas chciałeś oszukać że nie przyjeżdżasz robisz wszystkim śniadanie w sobotę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Z tego co widzę to pogoda będzie jak w zeszłym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agniecha 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Delikatnie mówiąc - pogoda nieciekawa. Jestem właśnie w Zakopcu - leje, wieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 ważne żeby nam na środku placu potok sie nie zrobił jak takie roztopy idą. Będzie się działo Odliczam dni, godziny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agniecha 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Na tą chwilę jest 6 stopni na plusie. Jak tak dalej będzie to nie wiem jak tam dopłyniecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Mam dwie wolne pompy Iwaki MD-6Z-220ETL01 max podnoszenia 2,7 m Japońskie nie USA na 220 V jak ktoś chce to wezmę do Milówki oddam po 100 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach