tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 siemka impreza przednia - jak zawsze z resztą ale pozostała jeszcze jedna sprawa do wyjaśnienia, Crab22(mm) rozliczał się dziś z Szefową i jak to on coś tam źle policzył i nie zapiął się w budżecie, musiał dołożyć ze swoich, oczywiście ten gamoń tego nie napisze więc ktoś musi to zrobić. Z Walkerem zdecydowaliśmy, że napisze taki post i jak każdy wpłaci mu na konto po 20zł od osoby to mu się trochę stan konta wyrówna, a nas to nie zaboli. W związku z tym prośba do uczestników zlotu o stanięcie na wysokości zadania - uważam że tak będzie sprawiedliwie i sensownie dla wszystkich. Część osób ma jego numer konta bo wpłacali kasę za Zlot, kto nie to prośba o info na PW to podeślę jego dane. Ja już zrobiłem przelew za siebie, Basię i Marka. PozdrT P.S. Crab nie dzwoń do mnie i tak nie odbiorę od Ciebie telefonu, a posta i tak nie usunę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 Czy chodzi o jakieś wyrządzone szkody materialne,remont 3 piętra trzeba zrobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 nie, nie chodzi o żadne szkody, nic takiego nie miało miejsca, po prostu szefowa w tym roku tak liczyła pieniądze, że ciężko było się z nią dogadać. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 Ty jesteś wszędzie Nie zwracajcie uwagi na niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 https://picasaweb.google.com/112668153030559239985/Milowka2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 piękne fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Dylu troszkę dał plamy bo nockee spędził z szefową ale ma dobre serce ona po stracie męża potrzebowała pociechy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Dotarłem do domu :smile: było superowo dzięki wszystkim za super imprezkę. Sławek nie przejmuj się,co było na zlocie nie wyjdzie poza forum :laugh: Jad dobrze pójdzie następny zlot w Milówce będzie u Ciebie :laugh: . Mam nadzieję,że dacie nam z szefową lepsze ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Szczęśliwych posiadaczy bonów rabatowych ufundowanych przez eRybka.pl (1x300, 1x200 i 3x100) na zlocie w Milówce zapraszamy do Zabrza i Marek na realizację wygranych. Serdecznie gratulujemy i zapraszamy Przepraszamy że nie udało nam się dojechać ale nieoczekiwane sprawy rodzinne uniemożliwiły nam wyjazd. Pozdrawiamy i miłego dnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Mam bon na 300 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) ..... - Włodzimierz - Widzisz to jest facet który miał pierwszy w Polsce sohala ..... mina bezcenna Edytowane 5 Marzec 2012 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niejeden z nas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 A można se te bony wydrukować samemu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 ja też wszystkim chciałem podziękować, na takich koloniach to nigdy nie byłem a takiej masy pozytywnie zakręconych ludzi jak morszczaki z milówki to nie widzałem nigdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 było grubo Dzisiaj byłem na prześwietleniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 no i jak? wątroba na swoim miejscu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 a tam wątroba połamałem żebra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 serio??? masz złamane czy tylko stłuczone?? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 uuu... to nie wesoło, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach