inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Sławek,masz ubezpieczoną umywalkę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Po pierwsze primo crab nie niszczy armatury, po drugie zaraz wsiada w pociąg i jedzie do Was strzeżcie się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Przepraszam Michał,pomyliłem się bo myślałem o naszym Tofiku.Tofik jak wiem,to do końca ta umywalka nie była Twoją sprawką,ale już przylgnęło i koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Nie ma co kąbinować na wszelki wypadek mam w plecaku zakospirowaną umywalkę ale bez odpływu. Myślę że odpływ nie będzie konieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Michał to sie gibnij co wszystkiego niewypiją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2012 ja byłem jedynym i naocznym świadkiem - to umywalka zaatakowała Tofika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2012 kto ma numer kom do Tofika? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 było super pozdrowiam AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziyo98 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 (edytowane) Strasznie ,żałuje ze w tym roku nie udało mi się do Was dojechać. No ale cóż, może w przyszłym roku się uda Edytowane 4 Marzec 2012 przez ziyo98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 Dotarłem, zdjęcia będą jak zmyje z siebie trud tych 3 dni podczas półgodzinnego prysznicu p.s. Nie mogę się doczekać zdjęć: "ostatnia noc Gardena", "dziadek lufta" i "wujek lufta w Aspen" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 Dzięki wszystkim za wszytko a w szczególnie za koszulkę rozmiar "M" wstawił bym foty tylko nie wiem jak bardzo można lecieć po bandzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 Dzięki wszystkim za wszytko a w szczególnie za koszulkę rozmiar "M" wstawił bym foty tylko nie wiem jak bardzo można lecieć po bandzie można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 tez jestem ich ciekaw sam tez swoje wrzuce... dziś mam nadzieję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 Wstawiajcie śmiało . Miałem Was odwiedzić , ale miałem tak prze... weekend jakiego dawno nie miałem . A już było wszystko przygotowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 Kiflu nic się nie martw spokojnie się wciśniesz, musisz tylko popracować nad sobą do przyszłego roku ja jeszcze raz wszystkim dziękuje że znowu przybyliście tak licznie na Zlocik i znowu trzeba rok czekać @Lufcik dzięki za wszystko bo było tego sporo, ale za to reklame miałeś jak nikt, twoja marka będzie znana w Milówce jak mało kogo , będą o niej pieśni pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 a oto i obiecane fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 :-) Zainteresowanie wykładami "klasyka" Widać że cytrynówki nie brakowało :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 witamina C przeciw przeziębieniom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach