kotangch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2011 loccutus czy jest możliwość wykonania aplikacji do sterowania lampą pod ubuntu, a może ruszy pod wine? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2011 Ja nie mam jak - mogę natomiast udostępnić za free protokół komunikacyjny - zestaw komend i mapę pamięci sterownika, jeśli znajdzie się chętny do stworzenia aplikacji to z tymi danymi pójdzie mu jak po maśle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2011 Lampy pierwsza klasa ale co z montażem nad zbiornikiem ? Z tego co widzę to nie przewidziałeś montażu linek a dla wielu osób jest to wymagane . Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2011 wykręcasz 4 skrajne śruby od góry i wkręcasz słupki od mocowania linek, albo uszka, albo cokolwiek innego... Marcin - pożyczam zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2011 Ha no widzisz .. na wszystko masz patent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2011 Prawie na wszystko - kwestia COM17 zostaje wciąż do rozwiązania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2011 No wiesz... pozostałe są w użyciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2011 Loccutus a przewidujesz jakieś zniżki dla forumowiczów, bo kusi mnie jak szlag 120W do planowanej 250'ki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2011 wykręcasz 4 skrajne śruby od góry i wkręcasz słupki od mocowania linek, albo uszka, albo cokolwiek innego... Marcin - pożyczam zdjęcie Nie ma problemu ) Chyba najprościej tak to zrobić, pętelki na końcu linek, wielu producentów lamp tak robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2012 Kiedy przewidujesz nowe lampy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2012 1. Czy bzyczenie lampy LED to jest stan normalny? Czy kiedyś przestanie? 2. Lekkie mruganie jednego koloru z czym może być związane? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2012 Bzyczenie może się zdarzyć . Wystarczy podpiąć kondensator i efekt ustaje. Nie powinno nic mrugać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2012 Moja też lekko bzyczy, ale jest to ledwo słyszalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2012 To moją słychać i to dość mocno. I denerwuje mnie takie pulsowanie kilku diod, to znaczy nie świecą światłem ciągłym tylko pulsują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) u mnie taki delikatny cichy pisk jest też ale za cichy żeby przeszkadzał ale mrugać ledy nie mają prawa Edytowane 5 Marzec 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 A u mnie jeden pasek jest bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach