tomasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2011 Czy przysłowiowy "brzydal" da sobie rade z majano ? Jeśli nie to kto. pozrd Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2011 U mnie brzydal wyczyścił wszystko, potem zabrał sie za zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2011 Mój sobie poradził Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2011 na majano z rybek które zeżreć to potrafią to na pewno w/w brzydal ale u 2 moich znajomych akwarystów, dał radę chelomon. Tylko obaj zaznaczali ze duży nie chciał się tykać, a mały po tygodniu od wpuszczenia do akwa rozprawił się z całą populacją. Oprócz tego czytałem że tłuką majano joe's juice i kalkwasser. Podobno nie rozsiewa się tak jak aptasia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach