Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2011 (edytowane) jeszcze wczoraj śmigała po zbiorniku, kopała piasek i jadła dziś widze że leży na piasku, ciężko oddycha, odwraca ją do góry nogami jednak gdy się ją dotyka szybko pływa, ale brzuchem do góry jakieś pomysły co jej jest? rybka jest ze mną z półtora roku, ma ok 10 cm Edytowane 9 Październik 2011 przez Morog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2011 chuda... pasożyty w żołądku?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2011 a gdzietam chuda, może na zdjeciu tak wyszła, jest taka jak zawsze była Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2011 Pewnie starość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2011 rybka już na wiecznej rafie a ile te babki żyją? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2011 Ile żyją to nie wiem, ale w naturze do 18cm dorastają :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaWroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2011 może błędnik jej wysiadł widziałem takie historie w słodkowodnym ... podejrzewam że popływa jeszcze trochę ale tak czy inaczej padnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2011 podejrzewam że popływa jeszcze trochę ale tak czy inaczej padnie Tak, zwłaszcza że rybka już na wiecznej rafie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaWroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2011 no co .. sorry, nie doczytałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach