slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2011 Troszkę zapomniany temat. Co lepiej ? Bo moim zdaniem wszystko jedno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2011 jeżeli rzeczywiście chcesz mieć wodę oczyszczoną to najpierw oddaj kranówę i wodę po samym RO do badania... później porównaj badania i zobacz czego ci ile zostaje i co powinieneś wyeliminować. Każde ujęcie wodne jest inne. Zbyt ogólnie traktuje się pojęcie żywicy DI, jako złotego medium. Jest takie, ale musi być odpowiednio dobrane:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2011 jeśli wolno to mam to samo pytanko - która żywica lepsza 20 czy 400? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2011 uzywalem i jednej i drugiej (ktora byla pod reka) i nie widze roznicy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość to1mas Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2011 Mi sie wydaje że to tylko nazwy producentów a nie okreslenie rodzaju żywicy. Gdzieś był o tym wątek tylko nie mogę znaleść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2011 jak dobrej jakosci to jedna i druga działa tak jak trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach