Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2011 Sklep eRybka.pl Marki Poszukujemy młodej energicznej osoby mającej doświadczenie informatyczne/graficzne lub fotograficzne Praca w Markach na cały lub pół etatu Więcej informacji pod nr telefonu 793-163-370 lub tomek@erybka.pl Pozdrawiam Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2011 no tego doświadczenia nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2011 A ja żałuje że to tak daleko , akurat lubie te 3 dziedziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2011 Brakuje mi młodości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2011 czy można po tym ogłoszeniu wnioskować że oferta internetowa będzie wzmocniona o bardziej aktualne "fotosy"?? że oferta inter. życia będzie bardziej rozbudowana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2011 Dalej Aktualne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2013 Ja jestem młody aż za młody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2013 Ja jestem młody aż za młody Spójrz na datę ostatniego wpisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2013 ale kolega się już postarzał od ostatniego wpisu - więc może ma szansę? latka lecą .... a tak nie dawno rano sikałem sobie do oka a dziś do kapcia..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach