jedro123 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2011 mój kolega zna się tylko na danym gatunku lubi małe rybki czyli lubi przebywać z nimi w zbiorniku czy poprostu lubi je zjeśc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2011 Obstawiam masz 9-10 lat co? bo większe dzieci chyba aż tak nie fantazjują zapewne rogatnice lubią towarzystwo małych rybek to je bardzo nakręca do rozmnażania a co za tym idzie powiększania towarzystwa małych rybek:) swoją drogą mieć 1500l tylko po to aby mieć parkę rogatnic to kurcze trzeba bardzo kochać te ryby no albo chłopak się nastawił że będzie mnożył i handlował, tylko mozże poleć mu dwa rekiny białopłetwe, w takim akwa coprawda sie nie obrócą ale wtedy pozostanie im się tylko mnorzyć jak kury na farmie... A za małe rekinki dostanie taką kasę ze wybudujecie sobie oceanarium a tam już krok do mnożenia wielorybów i podobno syrenki też się da:))) a to już sama przyjemność!!!! Mówię Ci!!! Ja już próbowałem;) tyle że z czasem bywają markotne i zrzędliwe;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedro123 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2011 zgadłeś mam 10 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach